Viatge a Ítaca

Fent un tomb pels voltants de Pokhara

2 comentaris

Avui teoricament haviem d’anar a veure la sortida de sol a Sarangkot pero ens hem llevat a les 4:10 del mati i estava caient una… que com vem entendre que si plovia res de res doncs…. ens hem anat a fer nones un altre cop i llavors a les 7 ens han picat a la porta que estava el xofer esperant. Ens hem vestit en un plis i hem sortit i ens ha dit que portava esperant des de les 4:30, total un mal entes.

Ens ha dit que com que feia molt nuvol que millor venia a buscar-nos a les 10 i ja aniriem a veure el que tocava avui, aixi que hem pogut esmorzar tranquil.lament i fins i tot esta llegint una estoneta amb vistes al llac, una passada (m’encanta el lloc on esta aquest hotelet).

Al final el xofer ha vingut a quarts de deu i hem anat cap al Begnas Lake, un llac molt tranquilet a les afores de Pokhara, hem estat passejant pels voltants pero feia una soleiaaaaaa que ens hem tornat i hem anat cap a Sarangkot.

Saragkot es un poblet que esta en una muntanyeta a uns 1500 metres i que te unes vistes impressionants, de fet ara que hi ha monzo les vistes ja son maques i mira que no es veia l’himalaia, aixi que imagineu en plena temporada amb les vistes dels annapurnes, ha de ser una passada.

Mentre estavem alla reposant i mirant les vistes hem vist uns que feia parapente, la veritat es que m’han entrat unes ganes….. pero nooo, pero a catalunya n’he de fer eh???? Algu s’apunta???

Despres ja hem tornat cap al poble a dinar una miqueta, quan sortim d’aqui anirem al hotel a fer el vago veient les vistes que dema comencem amb bastanta activitat, pero no us dire que farem….

2 thoughts on “Fent un tomb pels voltants de Pokhara

  1. Aixó del mini trekking, és el que va molt bé per entrenarse per futures excursions fes fortes.Molt interesant tot aquest dia. Com sempre, per quedar aplatanat.!!Ja et vaig dir que tinc les teves revistes que volies-Petons ,avi.

  2. No no m´apunto!! jajajaja, petonets Eli

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s