Viatge a Ítaca

Fent Rafting per Nepal

1 comentari

Si, si, tal com llegiu, avui que podria haver sigut un dia avorrit tot anant de Pokhara a Chitwan, ha sigut un dels més emocionants.

Hem sortit de Pokhara en bus a les 7:30 del matí i després d’unes tres hores, ens han avisat als que anàvem a fer rafting que baixéssim. En mig de la carretera ens hem preparat i cap al riu!!! Ens han fet quatre indicacions i hem pujat a la barca (érem nosaltres dos, dos francesos, un pakistaní i els tres responsables). Així que amb les indicacions hem començat a baixar el riu Trisuli. El riu al estar en época de monzons està bastant ple però no és dels perillosos, per tant ens ha anat molt bé ja que per ser la nostra primera vegada ha estat genial però de manera pausada 🙂 A més els paisatges que hem anat veient eren una passada.

Després d’un parell d’hores, hem parat en una platja del riu per dinar una miqueta, la veritat és que era bastant idílica. El dinar ha estat força bé i després… sant tornem-hi!! Durant una horeta més o menys hem continuat fent rafting.

Quan hem arribat al lloc on s’acabava, ens hem canviat i ens han parat un bus per anar cap a Chitwan, com que anava molt ple, ens han dit d’anar al sostre i nosaltres… pos val!!! així que ja ens veieu als dos dalt d’un bus anant cap a Chitwan amb unes gallines i uns nens de companyia 😉

Quan hem arribat a Sauraha ja ens esperaven del hotel i directes cap allà tot passant per uns camps d’arròs preciosos, no sé si és perquè és monzó però els camps estan preciosos, amb una barreja de verds… bufff com m’agraden!!!

A l’hotel encara hem pogut fer un banyet a la piscina (siii en tenim!!) i després d’una bona dutxa a sopar que estava boníssim amb uns mangos… bufff que bons i dolços!!!

One thought on “Fent Rafting per Nepal

  1. Entre el parapente i el raffting, et veig llançadíssima. Entre l'exercici, la suor i el menjar potser sí que t'aprimaràs…A mi m'ha semblat que ja no tenies tanta cara (hehehe)…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s