Viatge a Ítaca

Dia de trasllat: tornada a Kathmandú

Deixa un comentari

Avui ha tocat dia de trasllat, tot i així ens han fet llevar a les 6 del matí per esmorzar i anar a veure el poblat Tharu que estava al costat del poble, per tant hem començat el dia amb una caminadeta que ja està bé, però suant com porcs que ja no està tant bé, la veritat és que la calor que fa a Chitwan és fora insuportable, et passaries el dia a la dutxa!!!!

El reste del dia, de les 9 del matí a quarts de 4 de la tarda, l’hem passat al bus tot anant de Chitwan a Kathmandú.

Un cop a Kathmandú hem anat directes al barri tibetà, a la mateixa guest house que ja havíem reservat i després d’una bona dutxa, ja que estàvem plens de pols!!! a donar alguna volta a l’estupa i a fer un bon menjar al nostre cafè preferit.

I tal com diu el Sergio, tanco la crònica des de Kathmandú, Eva Martínez, TV3, Kathmandú 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s