Viatge a Ítaca

Varietat d’animals: Elefants, rinoceronts, monos, cocodrils, cervols….

1 comentari

Avui ha sigut un dia d’allo mes complet, hem començat ben d’hora, amb un safari en elefant, hem estat unes dues hores passejant per la jungla muntats en un elefant i veient animalets, el mes soprenent han sigut un parell de rinoceronts que estaven en una “charca”, a part tambe hem vist cervols, porcs senglars i algun mico.

La segona activitat del dia ha sigut banyar un elefant, l’Alfonso no ha volgut pero jo…. ja direu, la primera banyant-lo, muntant-m’hi a sobre… m’ho he passat pipa!!!!

Per descansar una mica abans de dinar hem fet un super banyet a la piscina i despres un bon dinar i una bona migdiada que a la tarda encara ens quedava moooolt per fer!!!

Per la tarda hem comensat amb un passeig en canoa pel riu i alli hem pogut veure un cocodril i unes cries (jo casi no les he vist), a part des de la canoa tambe hem vist diferents tipus d’ocells i tota una familia de micos. De la canoa hem passat a fer una excursioneta per la zona, tot seguint veient animals, “termiteros”… i suant moooooolt, allo semblava una sauna, d’aquesta m’aprimo segur!!!

Per acabar el dia, dutxeta, sopar i internet i dema…. mes!!!!! que encara falta molt!!!

One thought on “Varietat d’animals: Elefants, rinoceronts, monos, cocodrils, cervols….

  1. Ja està bé, Eva, com et passes amb els pobres elefants…Si véns a Llívia, coneixeràs una casa plena d'elefants (no dels de debò): la de l'Alfons, el que ens ha aconseguit l'apartament de Llívia. Per cert, si en trobes cap de petitó però original el podries comprar per regalar-li a la seva dona que és la que en col·lecciona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s