Viatge a Ítaca

De Kathmandu a…. la India!!! ja hi torno a ser!!!

Deixa un comentari

Ens hem llevat ben d’hora un altre cop per anar cap a l’aeroport, el taxi l’hem anat a buscar a on està l’stupa, així que ja ens veus amb les motxilles i ben carregats baixant per el nostre carrer tot enfangat i caient gotes, vamos no he baixat més lenta perquè no he pogut (com compendreu no volia caure en plan tortuga).

A l’aeroport tot ha anat rodat, enseguida d’arribar hem pogut facturar i a més ens han donat la sortida d’emergencia, així que més còmodes!!! Però després de passar immigració i estar una estona llegint (per cert boníssim el llibre que em van secuestrar, si voleu saber coses sobre el Tibet llegiu-lo, Las montañas de Buda de Javier Moro), hem començat a passar controls de seguretat (ja havíem passat totes les bosses per un scaner i ens havíen “catxejat” al entrar al aeroport), el primer control bosses per scaner i “catxejat” i a part ens han obert totes les bosses (no sé de que serveix el scaner llavors). Després d’esperar a la porta d’embarc i just abans de pujar a l’avió un altre cop obrir totes les bosses i “catxejat”, vamos que una mica histèrics no???

Al arribar a Delhi control de no tenir la grip i immigració i una bona estona esperant les bosses (però han arribat totes!!), canvi de diners i agafar un pre-paid. El tio del taxi ens volia enganyar, primer dient que perque no anavem a una altra zona d’hotels i despres al arribar a la zona ens volia deixar a l’entrada i no davant l’hotel pero…. ja em coneixeu no??? evidentment ens ha deixat davant l’hotel.

Hem sortit a donar un volt i hem acabat agafant un rickshaw per anar al Raj Ghat (on reposen les cendres del Gandhi) i després a la porta de la India.

Al tornar a la zona del hotel (Pahargang) s’ha posat a ploure, així que hem anat una estona a internet i després a sopar-menjar.

Com encara era molt d’hora hem tornat a sortir per donar una volta i al tornar dutxeta (fa mooolta calor i xafogor) i a fer nones que demà també matinem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s