Viatge a Ítaca

No em cansaria mai de mirar-lo: el TAJ MAHAL

Deixa un comentari

Amb el títol ja podeu adivinar que és el que hem fet avui oi???

Ens hem llevat força d’hora i hem anat directes cap a l’estació de trens que és molt a la vora del hotel. Com hem arribat molt d’hora ens ha costat deu i ajuda per averiguar per quina via sortia el nostre tren, finalment ho hem aconseguit i també hem averiguat que anava amb retràs.

Un cop al tren teníem seients separats, però en principi ens hem assegut junts però a la següent estació ha pujat el tio borde del seient i no ens ho ha canviat, així que l’Alfonso ha anat al que li tocava i jo després d’una estona li he canviat a un altre que tenía finestra. L’estona al tren ha sigut amb el evident chai chai chai o samosa samosa samosa, però se’ns ha passat força ràpid.

Al arribar a Agra ens han avassallat mil conductors i ens hem quedat amb un. Directes al hotel que volíem (tot i que s’ha pujat al rickshaw un que ens volia encolomar un hotel i després un militar), però al negociar estaven molt bordes i hem anat a buscar un altre hotel, ens ha ajudat el conductor (que tíndrem demà per recorrer Agra). El hotel on ens ha portat ens ha agradat, l’habitació té vistes al TAJ!!!! Així que hem deixat les coses i hem dinat al mateix hotel (són molt lents però es menja bé). Com que era el migdia i feia molt de sol i calor hem estat fent una migdiadeta al hotel i a les 4…. cap al TAJ!!!

L’entrada segueix costant 750 rupies i et donen una aigua i un cobertor de sabates. Que us puc explicar del TAJ que no us hagi explicat ja… és maquíssim, perfecte i com ens hem estat fins que s’ha fet de nit, hem vist diferents tons en ell, i per tant he fet…. tropozientas fotos!!! tan al TAJ com a les indies i els nens.

Al sortir internet i una mica de sopar i a fer nones que demà tenim dia intens voltant per Agra i tornant a Delhi, que això ja s’acaba!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s