Viatge a Ítaca

Últim dia per Delhi, quina calor que fa!!!!

1 comentari

Això ja s’acaba, ara mateix estem en un cyber, ja que hem de fer temps per anar a l’aeroport, el nostre vol surt a les 02:25 de la matinada, així que ens queden unes 10 hores (3 hores abans al aeroport… només hem d’esperar 7 hores).

Aquest matí ens ho hem pres amb la calma, amb un bon esmorzar. Després hem anat a veure el complexe del Qutb Minar que esta bastant allunyat del centre, és una de les coses de Delhi que encara no havia vist i es força maco.

D’aquí hem anat al Temple Bahai (llàstima que aquest estava tancat al migdia i no hem pogut entrar, nomes l’hem vist des de fora) pero el conductor del Rickshaw s’ha equivocat i primer ens ha portat a un altre lloc, però finalment hi hem arribat.

Això es tot d’aquest viatge, ara ja només ens queda la tornada.

Espero escriure aviat, que això voldrà dir que torno a estar voltant pel món.

One thought on “Últim dia per Delhi, quina calor que fa!!!!

  1. Hola guapa!!!Impressionant!! Veig que t'ho has passat molt bé…. Un petonet!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s