Viatge a Ítaca

Variat de visites per Agra

Deixa un comentari

Avui hem pogut dormir tot el que hem volgut i he fet un bon esmorzar. A les 10 hem quedat amb el rickshaw i hem començat pel Fort Vermell, és molt maco tot i que s’assembla molt al de Delhi però amb l’afegit que vas veient el Taj i que saps que el Sha Yanan va morir veient el Taj des d’una finestra. Ara… feia una calor…. bufff ens ha agafat una aixafamenta total (suposo que els cosos són concients que estem al final del viatge i ja no aguanten el mateix).

Del Fort Vermell hem anat a uns jardins que ens feien pagar per entrar i com hem vist que no valien molt la pena, doncs… no hem entrat i hem anat cap al Chini-ka-Rauza que és una tomba xina on hi han les restes d’un poeta de la cort del Sha Yanan. La veritat és que està bastant feta caldo, però té unes rajoles que devia de ser molt maco.

La següent parada ha sigut al Itimad-ud-Daulah o “baby taj” que és una tomba d’un cavaller persa. Tot i que el Taj és impressionant, aquest també és molt maco i té alguns element de decoració preciosos. Allà com estàvem morts hem parat a descansar una miqueta ja que hi passava un airet molt bo. Però ens han vingut a emprenyar una serie de noiets i noietes, així que ens hem canviat de lloc i hem pogut seguir reposant.

L’última visita del dia ha sigut anar a veure el Taj per darrera, que el que he pogut veure és que ara ho han vallat i no es pot arribar al Yamuna 😦 hem estat allí fent fotos i veient com una familia india feia moltíssimes fotos (de fet semblava que s’acavaben de comprar la càmara).

Com encara quedava estona per agafar el tren hem tornat al barri del Taj Gang per dinar i conectar-nos a internet i a les 4 ja hem anat cap a l’estació, on ens ha sigut molt fàcil trobar a quina andana sortia el tren.

L’última mitja hora de tren se’ns ha fet força pesat, però finalment hem arribat a Delhi i un cop a l’hotel soparet i a fer nones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s