Viatge a Ítaca

De Barcelona a Marrakech

2 comentaris

Pos si, ja som a Marrakech.

Després d’un vol curtet, de dues horetes i mitja, hem arribat a Marrakech. Ens han posat el sello al passaport i les maletes han sortit totes bastant ràpid. El que hem hagut d’esperar una miqueta ha sigut el que ens venia a buscar i ens havia de portar al Riad.

Hem arribat al lloc més proper al Riad i allí ja ens esperava la Dominique (la dona que porta el Riad) que ens ha portat caminant fins al Riad (Dar Badra), un cop al Road i situats dins de la Medina de Marrakech ens ha ofert un tè a la Menta (boníssim) i hem estat xerrant una estoneta. Després ja ens han ensenyat les habitacions i el Riad on estem sols (ocupem dues de les tres habitacions que té el Riad). És maquíssim i evidentment ja hem fet un munt de fotos.

Del Riad hem anat directes a la plaça Djema el Fnaa on hem anat a menjar en un dels llocs que recomana la Lonely i desde la terrasseta, el Guillem i jo ens hem decantat per Tajines i el reste per Couscous.

Un cop amb la panxa plena hem anat a buscar el lloc on hem contractat l’excursió al desert i també la de les cascades del dissabte que ve.

Com eren ja les 5 de la tarda hem decidit agafar una calesa i anar als Jardins de la Menara que estan fora de la Medina. Quan hem arribat a una de les entrades semblava que estava tancat però ens han indicat que s’entrava per una altra banda, així que hi hem anat i encara hem pogut veure la posta de sol.

De tornada a la plaça Djema el Fnaa hem pogut veure l’ambient que s’hi crea de nit i també hem aprofitat a passejar pels zocos i agafar idees per comprar.

De camí al Riad ens hem comprat uns shawarma per sopar i hem sopat tranquil·lament al Riad.

I demà…. mésss

Advertisement

2 thoughts on “De Barcelona a Marrakech

  1. Eva, ja comences fort, per ser el 1º dia.Tot molt bè.Guardat al meu arxiu.Petons. Avi.

  2. I què té el swarma d'allà que no tingui els que menges prop de casa teva? Ens hauràs d'explicar bé les diferències…Passa-t'ho superbé i no gastis massa, eh?PetonetsGlòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s