Viatge a Ítaca

Patejant Marrakech

Deixa un comentari

Per començar bé el dia ho hem fet amb un bon esmorzar que ens ha preparat la Fàtima al Riad i així hem agafat forces pel que ens deparava el dia.

Sortint del Riad hem anat a fer una ullada a una mezquita que tenim al costat i després ja hem anat en direcció a la Madraza d’Alí ibn Yusuf tot passant pels zocos i intentant no perdre’ns, ho hem fet fora bé i hem pogut disfrutar de l’arquitectura àrab i fer unes quantes fotos (per no dir moltes no??).

D’aquí hem volgut anar cap al Palau de la Bahia, però clar, primer havíem de sortir d’aquí i de quina forma?? doncs atravessant els zocos fins a la plaça Djemaa el Fna i es pot fer això sense pecar??? doncs no, evidentment hem acabat comprant alguna cosa ( ni més ni menys que uns aplics que haurem de carregar el reste del dia, no si es que a vegades som d’un llest…).

Passada la plaça ara si que hem anat directes cap al Palau de la Bahia on hem pogut entrar abans de que tanquessin (a les 12 del migdia) i l’hem pogut veure molt bé, jo ja hi havia estat però la veritat és que és molt maco i no m’ha fet res repetir. Aquí evidentment també hem fet unes poques fotos.

Del Palau hem anat cap a la muralla per veure-la una mica, però queia un sol de justicia i ja començàvem a estar una mica cansats així que hem tornat cap a la plaça i hem anat a dinar al lloc on ahir ens vem comprar els Shawarmes, que té una bona terrassa amb vistes a la Koutubia.

Sortint de dinar hem anat a fer fotos per totes les bandes a la Koutubia i d’allí…. comena el perill ja que hem anat als Zocos i hem arrassat. Només us dic que hem hagut de tornar al Riad a descarregar….

Al Riad hem pogut descansar una mica i…. un altre cop cap als zocos i a sopar a la plaa Djemaa el Fna a les paradetes que monten en mig de la plaça i de postre un bon suc de taronja acabat de fer!!!

Ara a descansar una miqueta que demà toca matinar bastant que comença l’excursio!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s