Viatge a Ítaca

Dunes i Gorges, combinació genial!

Deixa un comentari

Avui ens han llevat a les 6 del matí i un cop arreglats ràpidament hem pujat als nostres amics camells per poder anar a veure la sortida de sol sobre les dunes…. Impressionant!!! Ha sigut d’allò més maco.

Un cop ja ha sortit el sol hem tornat a agafar els camells per seguir anant per les dunes i disfrutar totalment del paisatge fins arribar a on ahir ens va deixar el xofer. Allà ens han donat d’esmorzar i hem pogut anar al lavabo i cambiar-nos la roba que els pantalons ja caminaven sols.

Ben esmorzats ja hem pujat al minibus i hem fet una bona tirada de bus, fent un parada per anar al lavabo, quan hem tornat a pujar al cap de res ens hem trobat retencions i hem pogut veure perque eren degudes. Resulta que el exèrcit havia sortit a fer maniobres i per tant hi havia tota una fila de tancs i vehicles de l’exèrcit.

Finalment hem trobat el trencant cap a les Gorges del Todra on hem vist uns paisatges molt macos i molt diferents del que havíem vist fins ara. Semblava que anàvem a menjar quan hem parat a un restaurant… pero… nooo hem parat per dir que voldríem per dinar i hem seguit amb el minibus cap a les Gorges en si on hem pogut caminar una miqueta i disfrutar de les vistes.

Hem tornat cap al restaurant i hi hem dinat i després hem anat cap a les Gorges del Dadés, parant un parell de vegades a fer fotos i escoltant… a que no sabeu que??? El Julio Iglesias en francès!!!!

Cap a quarts de cinc hem arribat al hotel on dormirem aquesta nit i després de deixar les coses a les habitacions hem anat a fer una petita excursioneta per veure l’entorn de les Gorges del Dadés que és molt maco i diferent a la vegada de les del Todra.

Ara ja ens farem una bona dutxa, que ja toca (portem dos dies sense fer-ho) i després a sopar i fer nones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s