Viatge a Ítaca

Dunes!!!!!!!!!!

1 comentari

Després de passar molt de fred aquesta nit ens hem llevat a les 6 del matí i hem pogut veure com sortia el sol sobre les petites dunes que ens trobàvem (ahir no ho havíem pogut veure ja que hi vem arribar de nit).

D’esmorzar hem tingut tè i pa amb mermelada i mantega que bàsicament hem menjat nosaltres ja que les altres noies que hi havia (entre elles una gaditana) no han menjat casi res de res.

Un cop amb tot preparat hem tornat a pujar als camells, i aquest cop he aconseguit trobar una postura una mica menys incòmoda i la veritat és que hem pogut disfrutar dels paissatges que ahir no vem veure perquè era fosc. La zona és com un oasi amb palmerals enmig d’un desert àrid (excepte les 4 dunes on hem dormit).

Hem agafat una petita drecera i ens ha vingut a buscar el Maki i avui ens hem fartat de cotxe en direcció a Merzouga. Pel camí hem parat a pendre un cafè o tè i anar al lavabo i la següent parada ja ha sigut per dinar molt aprop de la nostra destinació.

Mentre dinàvem ens hem assebentat que havia de venir el Rei del Marroc just a la població on estàvem i el nostre xófer patia per si no ens deixaven passar. Per sort hem pogut anar passant, pero tot i així hem pogut veure una gran quantitat de guàrdies al llarg del camí (alguns d’ells pobres estàven enmig del no res).

Passada la carretera hem agafat un trencant que anava cap a les dunes i com era una pista el tros se’ns ha fet una mica llarg, tot i que ja comencàvem a veure la majestuossitat de les dunes del Sahara.

Finalment hem arribat al lloc on havíem d’agafar els camells i després de preparar-nos la bossa petita per endur-nos, hem estat esperant una bona estona per agafar els camells i que hem fet mentres??? Pos fer fotos!!!

Cap a les 5 ens hem pujat al camell i hem començat l’excursió tot veient la posta de sol i disfrutant de les dunes (realment són una passada), tot i que clar el tema camell… que us he de dir… còmode còmode no seria, però tot es trobar una postura on aguantar el millor possible.

Després d’una bona estona i quan començava a fer-se de nit hem arribat al nostre campament, que hem trobat que és molt més maco que el d’ahir i a part té lavabo (bueno letrines diguem), cosa que ahir el lavabo eren les dunes.

Mentre preparaven el sopar hem pogut estar veient les estrelles, realment preciós com ahir, però amb l’avantatge de sentir-se aïllat del món.

Hem sopat com un estofat i de postre mandarines. Al acabar de sopar hem estat tocant una mica de música i ara ja… a dormir que demà toca llevar-se aviat per veure la sortida de sol.

One thought on “Dunes!!!!!!!!!!

  1. Després de llegir la teva crónica del dia 13 ( bus, bus i més bus, dunes i gorges, més dunes i kashbas i oasis. Crec que tindras un visio molt clara de aquest país amb paisatges i costums tan diferent del nostre.Ja saps les clases de dunes diferentes que existeien.? Els anys que vaig pasar al Marroc, vaig aprenda molts coses de dunes, nits estrellades, deserts etc etc.Me agrada molt tots aquestes explicacions del teus viatges, tan clars i ben detallats.Petons ,avi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s