Viatge a Ítaca

Quin fred que fa a París!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Ens despertem havent arribat a l’equador del viatge i anem directe a veure la vidilla de la Rue Moffletard de dia, les botigues ens fan unes ganes de comprar coses per menjar… però no pot ser, aniriem carregats tot el dia… així que sencillament parem per esmorzar un croissant i un cafè amb llet per poder continuar cap a l’esglesia de St Etienne i el Panteon (que tot i haver-hi passat per davant més d’un cop no li havíem fet ni una foto).

D’aquí ja hem anat a Notre Dame, però no hem pogut pujar a les torres ja que estaven tancades pel gel 😦 així que ens hem conformat amb l’interior. El Mercat de les Flors també estava tancat, suposo que les flors amb el fred que fot també es deuen haver congelat 😉

Per tant, pròxima parada…. El Louvre, hem fet una visita curta bàsica per veure la immensitat del museu, evidentment hem començat per la Victoria de Samotracia i la MONA LISA, com es nota que fa segles que hi vaig ser eh? ara està al mig d’una sala ella soleta, i no hem sabut trobat la Verge de les Roques 😦 així que hem anat cap a la part romana que estava tot en obres pero si que hi havia la Venus de Milo. Per acabar hem vist la part egipcia i l’oriental, però jo no em trobava molt bé (coses de dones) i ja no podia amb la meva ànima, així que hem sortit del Louvre per anar a dinar uns bocates i reposar una mica. Només anar a buscar al lloc de dinar hem notat un fred…. em sembla que dels dies que portem aquí avui és el pitjor i no sé si diuen que encara n’ha de fer més (això no és possible!!!).

Un cop una mica refets amb el menjar i l’escalforeta del lloc hem tornat a sortir al carrer i dirigir-nos cap a la zona de Les Halles, per veure el Fòrum i els voltants on hi han uns carrerons amb botiguetes molt maques, el Mario s’ha enamorat d’una de foie, se li anaven els ulls 😉

Com hem agafat força fred hem entrat una estoneta a uns magatzems que hi havia allà mateix per entrar en calor.

D’aquí hem anat cap al George Pompidou on hi hem entrat i després al anar a les fonts hem vist que estàven paraden i congelades, així que com nosaltres també estàvem una mica així hem entrat un bar a menjar una creppe de nutella i pendre un tè per entrar en calor. Allà hem decidit que avui no era un molt bon dia per seguir passejant, així que hem decidit anar cap a la Rue Mouflettard per comprar-nos un bon soparet de capritxos.

A la Rue Moflettard se’ns anaven els ulls i ens ha costat una mica decidir el que volíem sopar, però hem comprat al final una miqueta de tot i fins i tot un vinet i cap a casona on ens ho hem cuinat i hem fet un bon soparet 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s