Viatge a Ítaca

Bangkok dona per molt

2 comentaris

Avui no hem matinat gaire per poder estar ben descansats. Ens hem aixecat cap a les 9 i hem esmorzat tranquil·lament al mateix guesthouse que estem instalats i que cada vegada ens agrada més.

Durant l’esmorzar hem posat al dia el blog i ens hem posat al dia sobre el mundial (ja sabem que Espanya s’ha classificat).

Després d’haver esmorzat hem anat en direcció el Palau Reial tot fent una excursioneta i notant la calor que fa per aquestes contrades.

El Palau Reial és espectacular i molt gran. Per poder-hi entrar ens hem hagut de tapar, pel Mario ens han deixat uns pantalons i per l’Eva una faldilla (a canvi d’un dipòsit que després et tornaven). Durant dues horetes l’hem estant visitant per tots els racons i suant com uns porquets.

Al sortir hem estat buscant desesperadament un lloc amb aire condicionat per poder descansar una miqueta, finalment n’hem trobat un on hem aprofitat per menjar alguna coseta (el mario ha demanat el plat més picant de la carta) i de pas refrescar-nos una mica.

Amb les forces renovades hem anat passejant fins al moll on s’agafa el vaixell per creuar al Wat Arun, durant la passejada hem passat per un mercat d'”amulets” on sembla que els locals els intercanvien o en busquen alguns en concret (s’assembla una mica al Mercat de Sant Antoni els diumenges).

Amb el vaixell hem creuat el riu per visitar el Wat Arun que només hem rodejat ja que per entrar ens feien tapar una altra vegada i com teníem molta calor…

Al tornar a la riba principal, hem anat a visitar el Wat Pho on hi ha una escola profesional de massatges (que no hem provat), a part del gran Budha daurat estirat que és enorme i moltes estupes que evidentment hem fotografiat.

Per continuar el dia, hem agafat un vaixell per baixar pel riu Cha Praya fins a la zona de Silom. Aquests vaixells són com busos aquàtics que tenen diferents linees, i on pràcticament baixes i pujes en marxa, pel que evidentment vas molt ràpid.

Un cop a Silom, hem estat passejant pel carrer principal, on hem pogut veure els hotels més guais de Bangkok i botigues també molt elegants (una ciutat totalment diferent de la que havíem visitat fins ara). Com estavem rebentats i acalorats, hem parat a un starbucks a reposar i refrescar-nos, i després hem passat pel mercat de Pat Pong però encara l’estaven muntant (ohhhh massa d’hora).

En aquest moment ja hem decidit tornar cap a la guest house, i com??? pos amb un Tuk Tuk que el Mario encara no hi havia pujat mai, l’experiencia d’anar a en tuk tuk és com estar dins un videojoc, ja que apareixen cotxes per totes bandes i sempre estàs a expenses que el conductor passi per llocs impossibles.

El tuk tuk, ens ha deixat a Kao San Road on evidentment hem acabat pecant i hem comprat unes samarretes. Al arribar al guesthouse, ens hem fet una bona dutxa i després…. un massatge que teníem gratis!!!!! Hem quedat com nous després que ens
masseguessin per tot arreu i semblés que ens anessin a trencar i quan hem acabat… hem decidit fer un fish spa… que és???? millor mireu les fotos….

Ara a sopar una miqueta i després a reposar que demà ens espera una jornada llarga….

2 thoughts on “Bangkok dona per molt

  1. jajaja, q us mengen els peus!!!!!muaaas. Montsita

  2. Us dic bones, perquè no se si el llegireu pel matí o per la tarda. Pel que vec esteu gaudint molt del viatge. M'agradan molt les fotos que esteu posant. Una abraçada i seguim en contacte.Josep RomeroPD. Por cierto Mario, el excel tiene negativos, te paso el archivo para que entre templo y templo lo arregles, ja, ja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s