Viatge a Ítaca

De Doha a Bangkok

1 comentari

El segon dia comença amb el despertador sonant a les 5 del matí, però no costa tant aixercar-se estant de vacances…

Demanem l’esmorzar per telefon, i ens el pujen a l’habitació en cinc minutets. Esmorzem contemplant les vistes del sol despertant des de la planta 12. Ens truquen que el transport cap a l’aeroport està preparat i ens encaminem cap al nostre destí Bangkok. L’avió és dels grossos i té pantalles tàctils, que crec que ens faran un viatge força divertit.

Després de casi 7 hores arribem a Bangkok, la sortida era a les 8 del matí (hora local Doha) i arribem a Bangkok a les 19:15(hora local). Entre les hores a l’avió, la correcció horària i els tràmits de passaports,maletes,etc…. avui no podrem fer gaire cosa.

Sortim del l’aeroport gegant de Bangkok i comencem a veure que passarem molta i molta calor,agafem l’autobus AE2 que ens porta cap a Ko San road i localitzem el guest house “Happy house” on teniem habitació reservada. Deixem motxilles a una habitació força confortable i per sort amb aire condicionat, i quan paguem els 570 wats per nit, que al canvi deuen ser uns 14 euros, ens informem que tenim un massatge de 30 minuts gratuït. Crec que demà quedarem relaxats…

Sortim a sopar i fem un passeig per la zona que està plena de gent, de llocs per mejar i de taxistes que ens volen portar a veure el show del ping-pong a la zona de pat pong. Crec que ho deixarem per un altre dia, i parem a sopar a un dels mil llocs que posen el Brasil-Portugal i on sembla que corre una mica d’aire. Menjem una barreja de fideus i pollastre i els acompanyem d’una cervesa Tiger de 66 cl que pel que es pot veure és el tamany predilecte per aquí…

Avui ha sigut un dia llarg en esdeveniments, encara que curt amb hores, així que decidim posar-li punt i final i anar a dormir.

One thought on “De Doha a Bangkok

  1. felicitats per la idea tan bona de posar-ho tot aquí… ¡quina enveja!Aniré seguint el vostre viatge.Besitos d la teva tieta cuquito. R.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s