Viatge a Ítaca

Bangkok o Doha, que més dona si estem de vacances…

Deixa un comentari

Ens aixequem cap a les 7, esmorzem i cap a les 8 ens passen a buscar la Glòria i el Pere, per anar cap a l’aeroport.

Arrivem molt d’hora i després d’esmorzar i revisar unes quantes botigues, ens encaminem cap a la porta d’embarcament. Retard en l’hora d’embarcar i un cop dins de l’avió, retard en l’hora de enlairar-nos. Una hora esperant a dins l’avió i encara ens en queden set per arribar a Doha i fer connexió amb Bangkok, que comença a perillar…

Per fi surt l’avió, i dormim, dinem,veiem pel·licules, tornem a dormir, llegim una miqueta, i ja estem a Doha. Correm per intentar agafar l’enllaç, però ens informen que l’avió ja ha tancat portes. Ens han de recolocar, ho fan en un avió a primera hora de demà i ens informen que passarem la nit en un hotel de luxe. Ens ha anat molt bé això de sortir corrents de l’avió i ser el primers en la recolocació, perquè unes 60 persones enfadades esperen darrera nostra a que els donin informació i/o els recoloquin. Enllestim els tràmits amb un Catarí molt simpàtic i esperem que un fantàstic cotxe ens passi a buscar i ens porti cap a l’hotel.

Quin hotel…..ens donen l’habitació, deixem la bossa de mà i la càmara, i anem a sopar que aquí tanquen d’hora. Un buffet espectacular ens espera, i sense massa gana, deixem poques coses sense probar. Pujem cap a l’habitació i abans de dormir, encara tenim temps de veure el que em sembla que serà l’últim partit del mundial per a nosaltres…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s