Viatge a Ítaca

Un altre canvi de país, de Cambotja a Tailandia

3 comentaris

Sembla que això s’acaba eh?? Però…. encara ens queda lo millor!!!!

Avui ens hem llevat d’hora i hem fet un bon esmorzar al restaurant de la guesthouse i després ja teníem el Tia esperant-nos per anar a l’aeroport.

Allí hem fet el check in, hem pagat els 25 dòlars per sortir del país (taxes no incloses als bitllets d’avió) i hem estat passejant per l’aeroport, petitó però molt cuco.

Hem sortit en un avió petitó abans d’hora en direcció Bangkok a on hem arribat abans i hem fet el transfer tot passant per immigració una altra vegada (ja no sé quants segells tenim!!). Just davant de la porta d’embarc del nostre següent vol (cap a phuket), hi havia una sala d’espera per la nostra companyia (Bangkok Airways) on hi havia per beure, menjar, descansar i conectar-se a internet (vamos com una sala VIP però sense anar en Business).

Amb una mica de retràs ha sortit el nostre avió amb direcció Phuket, on al arribar hem recollit les nostres motxilles que han arribat perfectament i hem anat en busca d’un taxi que ens portés a Ban Rong Pier, el port des d’on surt el vaixell cap a la nostra illeta, Ko Yao Noi!!!

Només arribar al port ja hi havia un vaixell, que ha sortit al cap de una mitja horeta, les vistes des del vaixell han sigut molt maques tot i que hi havia força núvols, es veien tot de roques en mig del mar que ho feien preciós.

Fent una parada prèvia a Ko Yao Yai hem arribat finalment al nostre destí, Ko Yao Noi, només baixar del vaixell ja ens ha vingut un preguntant on anàvem i al dir-li li han agafat les preses i m’ha agafat la motxilla directe a la seva furgo tuk tuk, jo volia saber el preu però me la mig dit i ens ha colocat dins i s’ha fet el longuis, com us podeu imaginar m’he anat posant d’una mala llet….. però bueno al final hem arribat al hotel que està a l’altra punta de l’illa. Només entrar-hi ja ens ha encantat, de rebuda ens han portat una tovalloleta refrescant i al fer el check in ens han portat una beguda de benvinguda boníssima. I clar al arribar a l’habitació….. impressionant, a part ens han fet un upgrading i ens ha posat en una habitació millor, amb una terrasseta super xula i amb un jacuzzi exterior, vamos una passada.

La dutxa és semiexterior i l’interior de l’habitació és molt maco però sense recarragaments, vamos que l’hem encertat de ple.

Com ja era una mica tard per fer un bany al mar i a part la marea estava baixa, hem decidit fer un bany al jacuzzi, que tot i estar una mica fred ha sigut genial i després una bona dutxa.

Ben vestidets i monos hem baixat a la zona propera a la recepció per poder-nos conectar a internet i actualizar el blog i posar-nos al dia del que ha passat, tot i que això també ho podem fer a l’habitació ja que hi ha la tve internacional.

Per acabar el dia hem fet un bon soparet al restaurant de l’hotel tot provant un parell de plats tailandesos que estaven boníssims però picaven moooolt.

I avui a dormir d’horeta que estem una mica cansats de tant trasllat, i demà…. més!!!

3 thoughts on “Un altre canvi de país, de Cambotja a Tailandia

  1. Ala! Quin jacuzzi i quina habitacioneta… Quina enveja!Petonets i fins aviat!GlòriaP.D. No sé què ha fet avui l'avi però no sé si us ha arribat el missatge.

  2. Hola,Ja vec que us queda poc per tornar. Quin hotel! La meva dona i jo van estar en uns molt similars a Indonèsia. Estan molt bé perquè són casi familiars.Una abraçada i bon viatge de tornada.José A. Romero

  3. Hola,Ja vec que us queda poc per tornar. Quin hotel! La meva dona i jo van estar en uns molt similars a Indonèsia. Estan molt bé perquè són casi familiars.Una abraçada i bon viatge de tornada.José A. Romero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s