Viatge a Ítaca

Dia de platja i relax a Kho Yao Noi

1 comentari

El primer dia de relax al paradís ha començat cap a les 8 que ens hem despertat, el plan era agafar una petita embarcació que ens portaria cap una petita illeta deshabitada on podriem fer tumbing i una miqueta de snorkel. Però abans hem anat a omplir-nos la panxa al buffet d’aquest fantàstic hotel. Hi ha de tot: cinc o sis varietars de sucs, formatge, pastissets, fruita fresca, i altres cosetes que hem menjat pels ulls perquè per la boca ja no ens passava res més…

El nostre pla s’ha començat a esgarrar perquè ha fet aparició la pluja, cosa que ens ha portat a quedar-nos a una de les tumbones de l’hotel, primer prenent els núvols i després un solet ben bò. Entre banyet i banyet a la platja o piscina pràcticament desertes, hem demanat un Lemon soda, que és la beguda que ens van portar a l’arribar i ens encanta…

Després d’estar seguint la vida i miracles dels crancs que viuen a la sorra i que quan t’apropes fan un foradet i s’amaguen, ens hem adonat que traspassant la crema protectora, el sol ens està tornant a deixar cremadets, així que hem recollit estris i cap a l’habitació a fer una miqueta de jacuzzi, que ja que hi és l’hem d’aprofitar, no???, posats el litres de crema hidratant i després d’una estoneta llegint al balanci de la terrasseta hem anat cap a les 6 a berenar-sopar, que ja tocava menjar alguna coseta, i avui ens hem decantat per cuina occidental que ja en teníem ganes. Una amanida Cesar per compartir, la primera amanida verda que hem fet des que vam sortir,i un parell de pizzes ben bones.

Un cop sopats, hem estat donant una volteta per l’hotel, i comprobant el joc de les marees, que és espectacular com va variant a mesura que avança el dia, ara si ens volguéssim banyar, hauriem de fer uns 100 metres ben bons per tocar aigua, a més es poden veure les tres embarcacions que hi ha com queden varades a la sorra…

També hem pogut veure una miqueta de la fauna que ens acompanya amb els seus crits durant la nit. Unes granotetes molt petitones, unes garsses força grosses que van d’arbre a arbre, i altres ocellets bastant curiosos.

Per acabar el dia, hem anat a una zona habilitada amb seients comodíssims, on hi ha wi-fi, i hem actualitzat el blog a part de posar-nos al dia de la vida real.

I un cop conectats al món, ara toca anar a dormir i desconectar-se d’ell… .

One thought on “Dia de platja i relax a Kho Yao Noi

  1. m'agrada molt el vostre blog, soc la teva mare de Castefa….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s