Viatge a Ítaca

1r dia: De castells des de LLeida fins a SOS del Rey Católico (270km)

Deixa un comentari

Ahir, sortíem de Barcelona, després d’una dura jornada laboral, carregar les alforjes i demés a la moto, ens vem posar en marxa, amb destí Lleida per l’A2, i després d’un parell d’horetes per una carretera fantàstica, se’ns va fer de nit arribant a Lleida. Hem dormit a casa la Carme i l’Antoni que ens havien preparat un soparet d’allò més deliciós…un truita de patates i unes croquetes per llepar-se els dits!!!!

Després de dormir com uns troncs i esmorzar alguna croqueta que quedava, ens hem acomiadat posant la moto a la carretera i encaminant-la cap a Osca. Un cop passat Osca i després d’alguna paradeta per repostar i estirar les cames, hem visitat el castell de Loarre, al qual no hem entrat, però les vistes del castell i del paissatge valen la pena la visita.

Seguint per carreteres secundàries i perfectes per fer-les en moto, hem anat revolt rere revolt, gaudint del fantàstic paissatge que anavem trobant.

Més carretera fins arribar al pantà de Yesa, on vorejant les seves aigües verd-blaves hem parat a dinar al poble que dona nom a l’estany, i després de fer un menú ben apanyat, la moto ens ha portat cap al castell de Javier, tot saludant una guineu que hem trobat pel camí.

Feta la visita al castell, la propera destinació es Sos del Rey Católico, un tranquil i maco poblet, castell inclòs, que aquesta nit ens donarà de sopar i lloc on dormir a un Alberg de Joventut….Si!!!!! de joventut encara que haguem hagut de pagar suplement…. però on hi hem estem nosaltres sols, si, si, tot l’alberg per nosaltres dos!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s