Viatge a Ítaca

12e dia: Grand Teton i comencem amb Yellowstone

1 comentari

Després d’una nit amb llamps, trons, pluja i molt de fred, ens hem llevat quan ja feia una mica de solet, ens hem vestit i hem anat cap a la zona comuna de Colter Bay, on hem comprat gel, llet i hem fet un petit esmorzar. Amb la panxa una mica plena, hem decidit a fer una excursioneta pels voltants, així que li hem preguntat a la Ranger del Visitor Center, i molt amable ens ha donat un mapet de les excursions que es poden fer per aquesta zona.

Així que hem escollit una sencilleta que és com un doble loop que va seguint el llac. Hem estat una horeta caminant, molt tranquils i sols, veient unes vistes espectaculars i fins i tot algun que altre cervol. Llàstima que hi havia una manada de mosquits per la zona, però l’excursió ha valgut molt la pena.

Un cop feta l’excursioneta, hem posat marxa cap a Yellowstone, a veure si avui ja podíem veure alguna coseta. Hem decidit començar per Old Faithful i el recorregut des de Grand Teton (a on ens allotgem) han sigut unes dues horetes.

Hem aparcat en un parking enorme i hem anat a veure si trobàvem un cafè pel Mario, l’hem trobat en un edifici enorme i allà mateix hem vist que el geyser Old Faithfl que faria erupció en més o menys una horeta, així que hem decidit fer-nos uns bocates al cotxe (de pas l’hem apropat) i esperar a veure’l.

Però quan teníem els bocates fets hem vist que encara ens sobrava força temps, així que hem decidit fer una petita excursioneta al voltant de l’Old Faithful, i d’aquesta forma hem començat a veure fenòmens geològics termals, manantials d’aigua calenta, geysers i fumaroles. Era només una petita entrada a tot el que veuríem.

Amb aquesta petita volta ja se’ns ha fet l’hora de veure l’Old Faithful i la veritat és que és força impressionant i el millor és la seva regularitat, cada hora i poc més.

Havent vist la majestuossitat de l’Old Faithful ens hem disposat a fer una excursioneta una mica més llarga per veure que ens mostrava aquella zona. Ara, a la primera sombreta que hem trobat hem fet una paradeta per poder menjar els entrepans que ens havíem fet.

Amb la panxa una mica més plena ja hem començat a caminar per les pasareles que hi ha per anar visitant tots els geysers, piscines d’aigua calenta… Realment aquests americans ho tenen molt ben muntat per poder fer la visita a tot. Hem anat caminant fins a la Morning Glory Pool que està al final del recorregut i hem tornat, al final hem estat d’excursioneta unes 2 hores, no està malament oi??

Amb el cotxe encara hem anat a fer un parell de visites més abans de tornar. Primer hem anat a Biscuit Basin i després a Black Sand Basin, les dues parades han sigut per veure més piscines i geysers, però en aquell moment els veus tots diferents i impressionants.

Amb unes impressions genials de Yellowstone, ens hem tornat cap a Grand Teton, i en comptes d’anar directament al camping, hem anat a la Laundry i a les dutxes, així que hem fet una neteja general, de roba i de nosaltres mateixos. I de pas ens hem pogut conectar a internet i carregar la càmara de fer fotos.

Un cop fet tot això, ara si, cap al camping a sopar una miqueta, i a dormir a veure si passem menys fred aquesta nit….

One thought on “12e dia: Grand Teton i comencem amb Yellowstone

  1. 2 cosetes a comenta…1. US HEU TROBAT AMB UNA WALKER RANGER TEXAS!!aaaaaiiiiixxx2. No heu fet cap chist amb el nom de la zona del vostre allotjament… Mariete estàs perdent fuelle humoril!!jajaja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s