Viatge a Ítaca

13 dia : Passejant per Yellowstone

2 comentaris

Avui hem començat el dia no havent dormit massa bé. El fred i la humitat ens ha fet una mica la guitza i no estem preparats, hem vingut de campo y playa i això és com acampar al cim més alt del Pirineu…

Després d’entrar una miqueta en calor, vestits, amb la tenda plegada i empaquetada, ens posem rumb a Yellowstone, acomiadant-nos del Grand Teton amb una molt grata sensació, un parc no massa gran per fer en cotxe però d’una bellesa paisatjísitca espectacular, i amb un munt de possibilitats de fer excursions a peu per zones no tan plagades de gent com a Yellowstone.

Arribem al mega-camping que haviem reservat a Yellowstone cap a les 10:30 i ens diuen que encara no podem plantar tenda, que està el camping a tope i que haurem de venir més tard. Cap problema, farem la visita i tornarem a útima hora a plantar, ara que ja ho tenim per la mà…

Yellowstone és un parc enorme, realment no et fas a la idea fins que no hi ets a dins, a més hi ha molta gent, el que passa és que com és tant gran la sensació d’aglomeració queda dil·luida excepte en llocs puntuals. El parc té una forma de vuit, i avui intentarem fer la part de dalt.

De camí cap a la zona de Mammoth Hot Springs que és on ens hem dirigit avui, hem fet algunes paradetes:

Al llac Yellowstone que és enorme…

Fent carretera, hem trobat molt cotxes aturats, i quan això passa és sinònim de bestioles a tocar de la carretera, en aquest cas eren aquests animalons molt tranquilets, però que dieun que no t’hi apropis massa que a vegades tenen males pusses…

Hem parat a diferents “falls”. El riu Yellowstone va formant el seu propi camí i de pas un canó bastant important per aquests barrancs esgarrifosos, i en alguns moments té caigudes d’aigua espectaculars …

Hi ha unes vistes panoràmiques esplèndides des de la zona nord, en alguns punts pots tocar les últimes reserves de neu que es resisteixen a fer-se aigua…

I com no, un altre animaló, uns dels reis del parc i que té més seguidors. Un ós negres, aquest millor no tenir-lo massa aprop…

I per fi hem arribat a Mammoth Hot springs, unes piscines naturals d’aigues sulfuroses, que van fent camí per la roca i van formant terrasses amb diferents colors i tonalitats. No sé si ha estat perquè no hi hem vist massa aigua, però aquesta zona no ens ha agradat tant com esperavem…

Seguidament hem anat baixant, fent parades varies, perquè t’empapes de natura i vols parar a captar-la ade més aprop…I com no al veure un riuet, i amb la caloreta que feia, doncs a remullar-se els peus s’ha dit. Relax total a Yellowstone….

I per últim, una zona de piscines naturals anomenada “Grand Prismatic Spring”, una de les piscines més grans, i que ens ha agradat més. Pots contemplar aquest colors, mentre els vapors et colpeigen la cara i t’omplen del característic olor del sofre…

Per cert abans d’arribar al camping, hem trobat un altre animalet, aquest més díficil de veure però que ha creat una espectació tremenda. Un alce estiradet a terra, intentant que ningú el molesti…

I després a plantar tenda, a sopar, i a dormir intentant que el fred ens deixi dormir una miqueta…

2 thoughts on “13 dia : Passejant per Yellowstone

  1. Hola,Avui estem tota la família mirant les vostres fotos. No us dic la pregunta de la petita sobre Yellowstone, ja, ja. Volen saber si us heu banyat en alguna piscina o llac, si ha vingut animal mentre estàveu dormint, si heu vist indis, com es fan els geisers, etc.Hem aprofitat per tafanejar altres viatges vostres i ja tenim vacances programades per varios anys, però les fotos dels parcs crec que és el que més els hi agradat. Nomes comentar-vos que el que mostreu és fantàstic. Una abraçada molt forta de part de la família Romero Núñez.

  2. aaaaiiiixxx un ositooooo!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s