Viatge a Ítaca

14e dia: Acabant Yellowstone i ens posem en ruta

Deixa un comentari

Després de passar la nit més freda de moment (que esperem que no es repeteixi) i no haver dormit gaire pel fred (mare que bé que ens anirien els sacs militars… però no sé on els posaríem…) ho hem recollit tot i ens hem posat en marxa.

Volíem començar amb un cafè (jo una xocolata calenta que no soc tant valenta com el Mario), però en el primer lloc que hem parat encara no havien obert, sembla que avui anem molt d’hora. Així que hem tirat endavant.

El primer lloc on hem parat ha sigut a West Thumb, una zona plena de piscines termals, algunes d’elles amb fang però tot al costat del llac Yellowstone, com era a primera hora del matí gairebé no hi havia ningú així que ho hem pogut disfrutar amb molta tranquil·litat i amb les llums d’aquesta hora del matí.

Com que el següent que ens tocava ja havíem fet les fotos pertinents ahir, hem anat tirant amb el cotxe fins a Lake Village on ja hem pogut comprar el cafè i la xocolata per refer-nos una mica del fred (ja que encara no havíem entrat en calor).

Més endavant hem parat a Mud volcano, una altra zona de fenòmens geotermals, i que com totes les altres zones està molt ben delimitada amb pasareles, aquestes amb una mica de pujadeta, després d’haver vist la part de baix on hi havia com una cova que tirava molt de fum (de fet li diuen el drac) i després una piscina, però aquest cop de fang.

Hem vist la pujadeta, però hem decidit pujar-hi i quina sorpresa quan hem arribat a dalt, ja que no podíem continuar perquè una parella de bisonts estaven al mig de la pasarel·la, així que esperant una miqueta hem pogut passar, però no penseu que gaire més endavant ja que llavors hi havia una manada sencera de bisonts que estaven per allà, alguns tirant-se a terra, uns altres barallant-se, altres menjant i altres anant per la passarel·la. Hem estat una bona estona observant-los, però com seguien allà i no es podia seguir endavant, doncs… hem reculat. La veritat és que ha estat una molt bona experiència està allà al costat d’ells, tot i que feia bastant de respecte eh???

Amb una muntanya de fotos de bisonts hem tornat al cotxe i hem continuat la nostra ruta per la zona que encara no havíem vist de Yellowstone. Hem intentat una carretera paral·lela que ens agraden bastant, però hem hagut de tornar enrera ja que estava tancada. I així ja hem arribat a la part central del vuit que forma Yellowstone i per tant ens hem encaminat cap a l’oest on està la sortida que volem fer servir. Prop d’allà hi ha la zona de geysers de Norris però al intentar-hi anar hem vist que estava plena i no es podia aparcar, així que ja hem anat cap a la sortida del parc, sort que nosaltres sortíem i no entràvem, perquè hi havia una cua… Avui em sembla que la gent trigarà una mica a entrar al parc per aquesta banda.

Just a la sortida està la població de West Yellowstone on des del cotxe hem pogut veure que hi ha molts allotjaments, llocs on menjar i botigues, però no sembla tant artificial com Jackson.

Com ens queden moltes milles per davant per arribar al nostre següent destí, doncs n’hem començat a fer a bona marxa i cap a les 2 hem parat al poble de Blackfoot a fer un mos, i la veritat és que hem trobat un restaurant molt autèntic on ets posen uns plats descomunals, no us podeu imaginar la mida de l’amanida cesar i l’hamburguesa que hem menjat, el lloc es diu Stockman’s Restaurant.

Amb les panxes ben plenes hem seguit ruta per les carreteres americanes, primer de Idaho i després ja hem retornat a Nevada, amb el que hem guanyat una hora més de carretera. Quan ja no podíem més hem decidit fer stop per avui i hem parat a Elko, avui dormirem en un Motel6, i hem anat a comprar al super i una pizza al pizza hut, que comencem a estar dels entrepans….

Avui si, dormirem ben calentets i en un bon llit!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s