Viatge a Ítaca

16e dia: Visita a Yosemite i cap a Napa

1 comentari

Després de passar una nit freda al camping (tot i que no tant freda com a Yellowstone) ens hem despertat i hem recollit (cada vegada ho fem més ràpid) i hem anat a posar gasolina, comprar gel i cafè.

I amb tot totalment preparat ja ens hem encaminat cap a Yosemite, entrant per Tioga Pass, on es passa per uns 9500 peus d’altitud i on ho hem vist tot força nevat i amb uns paisatges espectaculars, quan ja començàvem a baixar el Mario ha vist un animaló i hem aprofitat per parar, el Mario li ha anat a fer una foto i ens sembla que era una marmota, ja que després n’hem vist alguna més.

Els paisatges tot baixant cap a Yosemite Village eren impressionants i de tant en tant també hi havia unes supervistes.

Finalment hem arribat a Yosemite Village i al principi ens hem agobiat una mica ja que hi havia moltíssima gent, però un cop hem deixat el cotxe i hem fet una excursioneta a les Lower Falls, al ser l’entorn tant xulo se’ns ha passat l’agobio.

Un cop feta l’excursioneta hem tornat a agafar el cotxe i hem anat cap a Tunnel View des d’on es veu la típica foto de Yosemite, amb el Capitan a l’esquerra, el Half Dome a la dreta i també amb les Bridefalls, que no per ser típica és menys maca. Fetes les fotos corresponents hem seguit camí i ens hem dirigit cap a Glacier Point, fent una parada abans amb molt bones vistes.

A Glacier Point tot i que ens ha costat força poder aparcar el cotxe hem pogut arribat al punt on hi ha unes vistes molt maques del Half Dome i de les Yosemite Falls.

Des d’allà hem començat el camí cap a Mariposa Grove, però abans hem parat per menjar una miqueta en mig de la natura.

Al arribar a Mariposa Grove hem vist que no es podia accedir en cotxe, així que ja hem sortit del parc ja que Sequoies ja n’havíem vist.

Així que… un altre cop… “carretera i manta” en direcció Napa Valley, no sabíem si hi podríem arribat avui mateix, però al final entre que hem sortit d’hora de Yosemite i que no era tant lluny, hi hem pogut arribar a una hora decent.

Ara, amb la facilitat que hi hem arribat, el trobar allotjament no ha sigut tant fàcil, buscàvem camping a Napa perquè havíem vist que n’hi havia, però totes les indicacions no ens portaven enlloc, així que cansats de buscar camping hem tirat endavant en direcció Calistoga a veure si trobàvem algun motel o algun lloc on passar la nit, i demà ja buscarem un altre lloc.

Després de tirar bastant i tenir una mica de desesperació hem arribat a Sta Helena que està al mig de vinyes i en un entorn xulíssim i hem trobat un motel, on hem trobat habitació i on, finalment, hem decidit quedar-nos les dues nits. El motel es diu “La Bonita” i té wifi, piscina i jacuzzi i a més en el preu entra l’esmorzar, així que… que més volem no?? Al final ens ha sortit bastant bé el no trobar camping.

Hem deixat les coses a l’habitació i hem anat a buscar alguna cosa per sopar al poble, i ens hem decidit per un mexicà on hem sopat molt rebé.

One thought on “16e dia: Visita a Yosemite i cap a Napa

  1. Hola nois , sou la bomba quin viatge, quina embeja més sana, però , el que més , el Yosemite, la Cuna, de l'excursionisme Americà.quantas coses que heu d'explicar , en cambi alstres, ens contentarem amb anar a Mallorca aquest any, un petó als dels , del Olarte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s