Viatge a Ítaca

18e dia: Deixem Napa i ens anem a San Francisco!!

1 comentari

Avui ja hem deixat Napa, tot i que ens haguéssim quedat fent el vaguito una mica i anant a un parell de bodeguetes cada dia, però… tot no pot ser oi?? ahir ja ho vem tenir això i avui tocava una altra coseta.

Així que amb tot ben empaquetat ens hem posat en marxa cap SFO, hem passat per carreteres plenes de vinyes en direcció Sonoma, fins que finalment ja ens hem desviat. Tot i que la distància no era molt llarga hem fet una paradeta a Sausalito, que és un poble de la Bahía de San Francisco amb tot de barquetes.

Al cap d’uns minuts de sortir de Sausalito ja hem pogut veure… el Golden Gate!!! hem parat per totes les bandes possibles, i no us podeu imaginar totes les fotos que hem fet… o si…. abans de creuar-lo en un lloc on es pot veure molt bé, creuant-lo amb el cotxe, al haver-lo passat i després des de l’altre banda i inclús hem caminat una mica per ell, i per rematar-lo hem fet el picnic amb vistes al Golden Gate, “vamos” que gairebé tenim una sobredosi de Golden Gate!!

Quan ja hem decidit que teníem suficients fotos del Golden Gate, hem agafat el cotxe i hem fet l’última etapa de cotxe, que ha sigut baixar per carrer Lombard, si, aquell carrer que fa tantes curves en una de les baixades de San Francisco!!

L’últim que ens quedava era trobar l’hotel, on hem deixat les motxilles abans de fer el check in, i trobar on tornar el cotxe, que estava molt aprop.

Així que hem tornat el cotxe amb un total de 4699 milles fetes!!! no està malament oi?? això traduit a km queda en 7562km, vamos que ens hem fet una bona panxada de kilòmetres.

Ara ja si que hem anat al hotel, molt sencillet, però com està bé de preu…

Hem deixat les coses i a passejar per San Francisco!!! Com estem al costat de Union Square, hem anat cap allà on hem entrat a la tenda de Nike, un edifici de 4 plantes, i també hem entrat a Macy’s d’home. Però de moment ens hem portat bé, la maldat l’hem fet a l’Apple Store!!!

Amb la compra feta, hem anat cap a Chinatown, tot i que sembla que hem anat pel carrer més turístic, ja hem pogut començar a veure que és un altre mon. Chinatown ens ha portat al final del barri italià, però nosaltres hem girat cap a el districte financer per veure la Transamerica Pyramid, que és el rascacels més típic de San Francisco.

I com estàvem allà al costat pos a Embarcadero, des d’on hi han unes bones vistes al Oakland Bridge (un pont tipus golden Gate però en gris i sense tanta atracció).

Com començàvem a estar una mica cansadets, hem començat a tornar per Market que va en Diagonal i fins a Powell on hem parat a sopar alguna cosa al Lori’s Dinner que teníem un bono descompte que evidentment hem aprofitat i així hem omplert la panxa, descansat una mica i entrat en calor.

Aquí a San Francisco no sembla que estiguem a l’estiu, fot un fred… sobretot quan passa l’aire… a veure demà, però de moment ens abrigarem força per si un cas…

Per acabar el dia a l’hotel on hem estat conectats força estona i jugant amb la joguina nova.

One thought on “18e dia: Deixem Napa i ens anem a San Francisco!!

  1. comor?!?!queer?!?!que m'heu comprat el regal al Apple Store i ja l'heu estrenat??jajajaja… vaaaaa que us heu comprat???aaiiiiixx

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s