Viatge a Ítaca

21e dia: Hola New York!!!!

Deixa un comentari

L’avió va sortir de SF a les 22:40 i hem estat volant unes 5:20 hores, en les quals hem fet alguna caparronada. L’arribada a NY l’hem fet cap a les 7 hora local així que un cop recollides les motxilles sense cap ensurt i prou ràpidament, hem anat a buscar el metro a la parada de Jamaica, on hi ha una linea que ens ha de portar prop de l’hotel sense fer cap transbord.

Però aquí ja comencem la gran ciutat… nosaltres amb les bosses pel mitg intentem encabir-nos en un vagó ple de gent, però cap problema en una estoneta ja estem deixant les bosses al The Pod Hotel, on encara és massa aviat i no tenen habitació, així que amb una miqueta de son i força cansats comencem a patejar NY…

Estem en ple cor de Manhatan, i costa veure el cel entre tants gratacels…

Primer de tot trobem un starbucks, que aquí també n’hi ha uns quants i mentre prenen el cafetonet observem el personal com entra i surt. Una miqueta més desperts i amb la idea d’anar cap a Central Park per la 5a Avinguda, vam fer un a visita la catedral de St. Patrick, al Rockefeller Center i a la FAO, una botiga de joguines immensa on encara tenen el piano de la famosa escena de la pel·licula “Big”.

Entrem a Cental Park i deixem enrere el Zoo que avui no toca, evitem l’eixam de venedors i conductors de bici amb remolc que anem trobant i comencem a caminar fins que sentim una melodia de Jazz tocada per quatre jovenets que ens fa estar una estoneta en un banc escoltant-los…

Seguim passejant una bona estona per aquest enorme i fantàstic parc urbà, i arribem a una esplanada de gespa on s’estan jugant uns quants partits de beisbol alhora. I com no és mai tard per apendre un esport nou, ens estirem una estoneta a la gespa intentant entendre i gaudir d’aquest esport…

Ja de baixada, entre la moltíssima gent que aprofita aquest parc per fer esport, trobem el recordatori a John Lennon inundat per una massa desproporcionada de turistes…

Ja sortint del parc hem anat baixant pel carrer Broadway on dinem una porció pizzera, i uns carrerons més i cap a l’hotel a descansar una miqueta. Ja amb els ànims descansats i nets tocava sortir a seguir coneixent NY. Un altre cop el carrer Broadway i els seus anuncis de musicals en portaven fins a Times Square, on un munt de gent, una presentadora de TV i algun que altre personatge curiós ens esperaven…

Les promeses s’han de cumplir i quan està el Barça per mig quan abans millor. Així que cap a l’Empire State, i encara que hi havia alguna proposta de fer de King Kong, al final ens vam contentar a pujar la samarreta del Foggia el nostre club, on ens deixem la pell i la salut defensant-lo, al més alt de NY , al pis 86 del Empire State…

Una vista panoràmica espectacular tant a la posta de sol, com quan el sol s’amaga i l’electricitat il·lumina Manhattan, això si molta gent per contemplar-ho i uns 22$ per cap…

Promesa complerta i dia fet, que quasi bé a les 10 encara no haviem sopat. Així que una hamburguesa per matar la gana i a dormir que em sembla que avui no arribarem ni a posar-nos el pijama de lo cansats que estem…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s