Viatge a Ítaca

22e dia: A patejar New York!!!

Deixa un comentari

Amb moltíssima son, hem aconseguit despertar-nos… Serà que els nostres cosos no volen que s’acabin les vacances???

Per agafar energies hem fet un cafetonet a l’Starbucks i allí hem decidit la ruta a seguir, em sembla que som molt ambiciosos però… a veure que aconseguim fer no??

Hem anat baixant per Madison Av fins que ens hem trobat la Gran Central Station, si, aquella estació que ha sortit a tantes i tantes pel·lícules… Doncs clar, no ens podíem estar de fotografiar-la oi??

Amb uns quants carrers ja a l’esquena hem seguit baixant i anant cap a la 7a avinguda per poder veure el Madison Square Garden, allà on juguen els Nicks, però al igual que a Los Angeles el Mario s’ha endut una descepció ja que això és com un centre comercial i no com el Palau St Jordi, suposem que des de dins deu ser una altra història… llàstima que aquest cop hem vingut a l’estiu, sino segur que anem a veure algun partit… Ja tenim una altra excusa a la bossa per tornar-hi, em sembla que se’ns acumulen…

Seguim ruta baixant per la 7a i com ja portàvem una bona estona caminant, doncs… hem fet una paradeta a fer un Mojitea (un tea amb gust a Mojito, o això és el que diuen…) i així reposar una miqueta.

Amb forces renovades i amb una calor important, hem seguit cap a la 10a av amb la 23 on ja hem trobat el High Line Park, un parc que han muntat en una linea antiga de tren que es troba elevada entre la 25 i la 14 més o menys, la veritat és que està molt bé i surts una miqueta de l’asfalt.

Quan ja l’havíem passejat tota hem començat a buscar un lloc per dinar alguna coseta i entre West Side i Greenwich tot sentint-nos una mica Carrie (de Sexo en Nueva York) hem trobat un restaurantet que tenia un menú força apanyadet…

Us penseu que amb això ja acabàvem el dia… uixxx no ens queda ni res….

Amb la panxa plena ens hem ficat en ple Soho, tot veient cases estil la de Ghost, qui tingués un loft per aquí no?? i del Soho… a Little Italy i Chinatown, on…. que us pensaveu que no faria cap patositat de les meves…. doncs si… m’he torçat el peu i he anat cap a terra, així que ara ja tinc els dos peus semi lesionats i una bona rascada i moraton al genoll… no… si no se’m pot treure de casa…

Però com no soc tossuda ni res… pos a seguir endavant, ara tocava arribar al Brooklin Bridge, això si ens hem acontentat a veure’l des del Pier 17, ja que entre la meva caiguda i el cansament no m’hi he vist amb ganes de passar-lo, un altre cop serà…

Finalment hem arribat a on s’agafa el ferry a Staten Island que és gratuït i et permet veure una mica més d’aprop l’estatua de la llibertat i l’skyline de Manhattan, així que hem anat i tornat a Staten Island i així hem reposat una miqueta, a part de gaudir d’unes bones vistes i fer mils de fotos.

Al tornar com ja no podíem més hem anat fins a la zona cero on estan construint a tota marxa i allà ja hem agafat el metro que ens porta a l’hotel.

I demà….. ja s’acaba… però encara podrem veure alguna coseta…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s