Viatge a Ítaca

23e dia: New York, tornem cap a casa

1 comentari

Últim dia de vacances, i tornem cap a casa, però abans exprimirem tot el suc que encara ens pugui donar la gran poma…

Estem de vacances però estem cansats, necessitem si us plau caps nostres respectius, una setmana adicional per recuperar-nos d’aquest viatge…

Ens ha costat, però ens hem aixecat cap a les 8. Motxilles a tope, més descansats i ben nets, comencem l’últim dia per l’Starbucks, on ja ens comencen a conèixer, i demanem els cafès habituals amb un trocet de Pumpking bread per llepar-se els dits.

Comencem a Times Square donant una volteta i fent algun encàrrec, unes voltetes més per aquesta zona sotmesos a la llei consumista més pura i dura, on les nostres tarjetes ens demanaven vacances, i cap al MOMA que ja toca fer més cultura i menys gasto…

Al MOMA hem pogut veure quadres de Dalí, Picasso, Kandisnky, Van Gogh, i algun però molt poquets d’Andy Warhol.
 Però les estrelles han estat:

– La nit estrellada de Van Gogh

– Les senyoretes d’Avinyó de Picasso

– La marylin del Warhol

Vistos aquests quadres a la cinquena planta, hem anat baixant veient també escultura, arquitectura i Fotografia. Això si en debem de saber poquet d’art, perquè hi ha hagut força cosa que ens ha semblat totalment irrellevant i prescindible… Crec que moltes de les creacions del pintor i gran artista global Agustí Soler, farien més patxoca que no algunes de les que hem vist per aquí…

Ja una mica més justets de temps, tocava anar a dinar, i hem buscat per fer una despedida a lo GRANDE!!!! Hem buscat un restaurant dels diversos que hi ha a NY de la cadena Jackson Hole, i ens hem menjat l’hamburguesa més gran de tot el viatge i a uns preus absolutament raonables…El millor que hem trobat per menjar a NY.

Un altre cop com dues mandonguilles catalanes, rodolant 2a avinguda avall cap a l’hotel, constatant que en aquesta avinguda hi ha una oferta més gran i variada de restauració del que haviem trobat fins ara…

I de l’hotel al JFK, i del JFK a Heathrow esperem, i de Heathrow al Prat, i del Prat cap a casa que encara que no tenim moltes ganes de tornar sempre es troba una miqueta a faltar la familia i amics….
així com unes torrades amb embotit i una bona truita de patates!!!!

 

One thought on “23e dia: New York, tornem cap a casa

  1. Bon dia,Em dic Marta i us he anat seguint en aquest viatge tant fantàstic que heu fet, viatge que si tot va bé segurament l'any vinent mirarem de fer potser amb alguna variació però molt semblant. I us volia demanar si no us fa res, més o menys quines despeses heu tingut, vaja, o sigui, que pot ser més o menys de pressupost diari, menjar-dormir-betzina, és més que res per tenir una idea del que hem d'estalviar tot l'any. jeje. Bé, no us he dit el meu nom al principi, em dic Marta Cotarelo i també sóc catalana com vosaltres, i si em voleu contestar doncs un deixo la meva adreça electrònica que és la següent:martacotarelo@gmail.comMoltes gràcies per tot i continueu viatjant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s