Viatge a Ítaca

Dia 6: De tornada a Puerto Princesa

2 comentaris

Toca deixar el Nido, i sembla que mai s’és prou gran per fer-ho…però avui era el dia de tornar cap a Puerto Princesa per seguir amb la nostre ruta Philipina. I així cap a les 9 i amb un bon assortiment de pastetes, estavem ja disposats a la estació d’autobusos per pujar a una nova Van.

Com sempre, cupo ple, i passatgers a tope, així que asseguts sense poguer moure massa les cames, hem començat les 6 horetes de tornada. El conductor molt més prudent i habil que el de l’anada, ens ha portat tranquilament, fent una paradeta per menjar alguna cosa, i tres o quatre per a les seves coses, d’una peça a Puerto Princesa.

I ja amb motxilles a l’esquena hem fet una petita caminata fins a la Alta city pension on ja teniem habitació reservada.
Reservar la excursió de demà a Riu subterrani ja ha sigut més dificil. A la pensió ens han dit que no els hi quedaven permisos, que son obligatoris per poder-hi anar, i que si voliem podiem mirar de treure’ls nosaltres mateixos, però que haviem d’espavilar que tancaven a les 16 hores, i en mitja horeta haviem d’arribar i mirar que podiem aconseguir….

Així que, raudos i veloces como una centella ens hi hem plantat, hem fet cua numerada, i hem passat per tres diferents mans abans de poder cantar victòria, però finalment hem aconseguit els permisos. Amb els permisos a la mà, ens ha abordat un jove venedor que ens feia un preu rebentat i que ens ha portat cap a la seva agència, on hem tancat la reserva.

Amb la feina feta, hem pogut dinar tranquilament al Jollibee, un cadena de menjar ràpid molt popular al país, canviar moneda, fer una paradeta de resopor a la pensió, aprofitar la conexió internetera, i acabar el dia fent una cerveseta a Rock Bar, on hem pogut escoltar música no versionada dels Rolling i altres, abans de marxar a dormir, i deixar al Javi, Montse i Carme menjant alguna coseta abans d’anar a dormir….

2 thoughts on “Dia 6: De tornada a Puerto Princesa

  1. el cel és molt bonic, veig un blau preciós a les fotos. seguint-vos ;)))

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s