Viatge a Ítaca

Dia 5: El Nido, tot el dia fent snorkelling

3 comentaris

Avui ja ens hem llevat de més bon humor, ja que tot i no fer un sol radiant, feia més bon temps, i amb l’experiència d’ahir doncs…. Contents cap a fer el Tour C.

Evidentment abans del Tour hem parat a Midtown Bakery a comprar uns quants “bollitos” i a fer un tè al mateix bar que sempre.

Avui a la bangka erem més persones, a part de nosaltres cinc, hi havien dos parelles alemanes, dues noies franceses i una filipina. Ahhhh però amb el mateix guia que el dia anterior.

Tot i no ploure, feia bastant més mala mar, així que el trajecte fins al nostre primer destí ha sigut bastant mogudet i per tant hem acabat ben xops!

La primera parada ha sigut a la Hidden Beach, la bangka però ens ha deixat al mar i hem hagut d’anar a la platjeta tot fent snorkelling, a més, el guia ens ha aconsellat que hi anessim rodejant les roques i la veritat és que ha sigut un encert, ja que hem vist moltíssims peixets, estrelles de mar…. Fins que hem arribat a una zona menys profunda on ha sigut una miqueta difícil arribar fins a la platja, ja que amb els peus de pato i la poca profunditat… Però hem aconseguit arribar-hi i la veritat és que era idílica, semblava que estiguéssim a l’illa de perdidos!!

Com que s’ha fet una mica tard amb tant de snorkel, en comptes d’anar a la següent parada, hem anat cap a la zona de lunch, a la Talisay island, una illa amb una platja super xula on mentre ens feien el dinar, hem pogut aprofitar per passejar-hi, i també fer snorkel i tornar a veure moltíssims peixos, entre ells el Nemo i molts més.

El dinar al igual que ahir, arròs, peixet, amb una salsa molt bona, amanida sobretot de pepino i fruita de postre (pinya, plàtan i una mena de sindria taronja).

Després de dinar, hem pogut descansar una miqueta tot prenent el sol, i banyant-nos una mica i en seguida hem fet camí cap a Matinloc Shrine, una mena de convent que van fer aquí fa uns 20 anys però que ara es troba abandonat ja que el que ho va fer se li van acabar els diners degut a que es va presentar tres cops a les eleccions i les va perdre.

A continuació havíem d’anar a la Secret Beach, però com feia molt de vent i moltes onades, no hi hem pogut anar, així que ens han portat a un altre lloc permfer més snorkel (aquest cop sota la pluja), on hem tornat a veure una gran varietat de peixos.

Per acabar el Tour, hem acabat a Helicopter Island (és la forma que té l’illa), on ens han desembarcat a la seva platja tot i que hi havia molt de vent i d’onades. Aquí ens hem repartit, i mentre la Montse i la Carme es quedaven a la platja, els altres hem anat a fer snorkel un altre cop, i tot i les onades, hem pogut veure una gran quantitat de peixos, aquest cop en forma de bancs de peixos que s’acostaben moltíssim.

Al arribar a El Nido, hem comprat unes pastes i hem tornat cap al bungalow a dutxar-nos i berenar una miqueta.

Per acabar el dia, hem tornat a El Nido per fer unes cervesetes primer, i després sopar alguna cosa, de pas hem comprat unes cervesetes que ens hem pres abans d’anar a dormir al bungalow.

3 thoughts on “Dia 5: El Nido, tot el dia fent snorkelling

  1. waaaawwww, esteu més sota el mar que a fora no?! q xulo!
    el temps millora? petonets reusencs

  2. Avui també hem vist molts peixets a cala Castell, però ja es nota que no són parents amb aquests vostres. Ni que fóssiu dins d’un aquari.
    Petonets
    Glòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s