Viatge a Ítaca

Dia 15: Fent Snorkel a Apo Island

Deixa un comentari

Una de les raons per les que hem vingut a Dumaguete, ha sigut per fer l’excursió de Harolds a Apo Island, i l’hem encertat de ple.

A les 7 ja estavem a recepció preparats, i ens han fent escollir quins peus de “pato” faríem servir i les màsqueres i snorkel. Amb tot això en una bossa ja hem pujat a una camioneta en direcció al lloc on agafaríem el vaixell. En camioneta ens hi hem estat una mitja horeta i hem arribat a una platja molt maca de sorra negra, on tot fent equilibris hem pujat al vaixell. On ens hem pogut pendre un tè que no havíem tingut temps de fer a l’hotel.

El vaixell és com una bangka en gran i super maco, ja el voldria jo per mi. Aquest matí, el mar seguia mogudet així que per arribar a Apo Island, ens hem mullat bastant per les onades que hi havia.

Quan hem arribat estava plovent, però… això no impedeix fer una capbussada i posar-se a fer snorkel oi?? Doncs després de que es tiressin a l’aigua els que bucejaven, nosaltres els hi hem anat darrera. Tot i que les aigües estaven una mica mogudes, hem pogut veure molts peixos, tot i que aquesta vegada el fons estava més lluny que en El Nido. Hem estat una bona estona fent snorkel i veient peixos.

Quan hem sortit ens esperava un esmorzaret amb plàtans i pa i una mena de mermelada amb gust a coco que estava molt bona.

Esmorzants i sense pluja i amb el sol volent sortir, hem canviat d’ubicació i hem tornat a fer snorkel, aquest cop en una zona que era impressionant, tant per la quantitat de peixos que hem pogut veure, com pel fins marí que tenia, amb corals de tots els colors que amb els peixos i tot d’estrelles de mar blaves…. uffff que maco!!!

Aquest cop al sortir hem anat cap a una zona més tranquil·la, i allí han vingut unes dones a vendre’ns samarretes i pareos, i… com no, hem picat!! i quan han marxat…. doncs a dinar!!! Un pollastre en adobo boníssim, amb unes verdures amb una salsa que tenia coco que també estaven molt bones i de postre….. Mango!!! ohhhh que bo que estava…. com pot ser que m’agradin tant???

Amb una miqueta de descans tot prenent el sol (no massa perquè picava moooolt), ja hem anat al tercer lloc on fer snorkel, personalment, aquest últim lloc és el que menys m’ha agradat, ja que es veien menys peixets i el fons marí era més normalet. Tot i així també hem disfrutant fent-ho.

Amb aquesta última parada ja hem acabat de fer snorkel i ens ha agradat molt, tot i que no hem pogut veure tortugues…. Però no pot ser sempre oi??

La tornada ha sigut més tranquil·la que l’anada tot i que com ens estàvem mullant una mica hem pujat a la part de dalt per secar-nos una mica.

El mateix recorregut fins a Dumaguete i un cop al hostel ens hem informat dels autobussos que necessitem demà i…. a fer una bona dutxa i posar-nos molt after sun…. que amb la broma…. ens ha tocat molt el sol!!!

I ara…. a posar el blog al dia!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s