Viatge a Ítaca

Dia 14: Trasllat cap a Dumaguete

2 comentaris

Despedida amb tristesa de Siquijor, amb tristesa perquè ens ha encantat aquesta illa tranquila, on la vida passa amb la calma que aporta el mar als pobles de pescadors, i on les nostres passejades en moto eren saludades per tothom que sortia al nostre pas amb un somriure als llavis…

Però sobretot amb tristesa, perquè avui és el dia de la separació del grup. La Montse, la Carme, i el Javi, van cap a Cebú per iniciar el retorn a casa via Hong Kong, així que amb la motxilla plena de bons records, de la qual hem extret aquesta foto, us diem fins la propera, que ja serà a casa menjant una truiteta de patates i pernil…..mmmmmm…..

Però com les tristeses amb pa ho són menys, deixem preparades les motxilles i anem a esmorzar al Royal Cliff Resort, el lloc que ens ha encantat i que segur que si tornem per aquesta illa ens hi trobareu aquí….

A les 11 ens passa a buscar un tricicle que ens porta en uns 20 minuts a Siquijor, on agafem un ferry que surt a les 12:30 cap a Dumaguete i que costa 160 php. Una embarcació més petita que amb la que vem venir, i amb la mar molt picada, l’hora que dura el trajecte no és massa agradable.

Arribem a destí sota una pluja copiosa, però amb les idees clares, així que capelines posades i esquivant els pocs tricicleros que ens aborden, caminem els 10 minuts que ens separen de la Harold’s Mansion, un paradís del motxilerisme d’on tothom en parla meravelles. Habitacions amb ventilador i bany compartit a la quarta planta, per 500 php, o 800 php l’habitació amb ac, bany privat, tele, i aigua calenta…..avui hem tirat a lo car……

Ens hem apossentat, i com la Wifi d’aquest lloc és la millor que hem trobat a tot el país, ens hem posat al dia amb susto inclòs….infinitat de whatsapsss preguntan-nos si estavem bé, que hi havia hagut un terratremol i alerta de tsunami a Filipines i nosaltres sense enterar-nos….el terratremol ha sigut a Mindanao, no massa lluny d’aquí, però l’alerta de Tsuanmi ha sigut cancelada.

Així que tranquils anem a visitar la població, mengem en un McDonalds, un dels molts establiments de menjar ràpid que hi ha, fem una volteta, comprem en un super unes quantes coses, i quan es fa fosc, tornem cap a la pensió on contractem una excursió per demà, que anirem a fer snorkel a la illa de Apo, on esperem puguem veure tortugues marines….

Una miqueta més de posar el blog al dia, de relacions de xarxa, llegir una mica d’actualitat i a dormir, que demà a les 7 en punt hem d’estar a la recepció….

2 thoughts on “Dia 14: Trasllat cap a Dumaguete

  1. això no s’atura! a aprofitar les últimes hores… petonets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s