Viatge a Ítaca

Iniciem una nova aventura

7 comentaris

Portem molt de temps en això de viatjar i fer-ho públic mitjançant el bloc http://ebordons.wordpress.com, però ara iniciem una nova etapa encetant aquest nou Bloc. En uns tres mesos sortirem de Barcelona deixant la nostre Ítaca particular, en un viatge que preguem, com ens deia la mítica cançó de Lluís Llach, sigui llarg, ple d’aventures, ple de coneixences. I quan el cor o els diners ens demanin retornar siguem rics de tot el que el camí ens ha donat.

Així com deixem totes les nostres pertinences aparcades a casa de familiars i amics, també deixem temporalment d’escriure en el nostre bloc de sempre http://ebordons.wordpress.com per passar-ho a fer en aquest nou domini recentment estrenat, http://viatgeaitaca.com on us relatarem les nostres aventures en aquesta nova etapa.

DSCN4632

La data d’inici del viatge és el 8 de Juny de 2013, amb destí San Petersburg, i intentarem seguir el bon temps, cap al Sud est asiàtic, Oceania, i Amèrica, sense lligams en forma de dates, i intentant descobrir a cada racó, una petita raó que ens convidi a estar-hi més i més temps…

Canviarem l’estructura del bloc, i incorporarem algun apartat que pugui servir d’ajuda a algun futur viatger, com a nosaltres ens han ajudat per exemple Un cambio de aires, Voltant pel món o el responsable que se’ns comences a posar al cap aquesta aventura, els loliplanet entre altres, incloent evidentment tots els blogger que han participat a les dues edicions del Congrés de bloggers Volta al món organitzat per Club de Viatges.

Així que a partir d’ara començarem amb els preparatius, que el temps vola i hi ha moltes coses a fer….

7 thoughts on “Iniciem una nova aventura

 1. Espero i desitjo que viatge sigui forsa profitos per tots dos ,en interesant ,bonic ,coneixe nova gent, bona salut,,amistats novas. Anire segint amb imolt interes tot lo que expliqueu.Mols petons, Bon viatge,Et trobare a faltar els dijuos.,Avi.

 2. Jo també us seguiré amb tot l’interès del món!!

 3. Hola!

  Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.
  Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

  Bases de participació al nostre web:
  http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

  I si podeu teniu facebook us agraïm que compartiu el post: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

  Gràcies.

  Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

  Una abraçada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s