Viatge a Ítaca

Un raconet als Quaderns de Bitàcola

8 comentaris

No ho fem per obtenir notorietat. No hi guanyem diners. No necessitem aprovació ni aplaudiments, som feliços amb el que fem. Però quan un dels nostres blogs de viatge preferits, ens van demanar si volíem col·laborar amb ells en forma i manera d’una petita entrevista, un “si” rotund, acompanyat d’un somriure d’il·lusió va ser la resposta.

Un dies després, aquí teniu el resultat, i ens encanta!!!!

http://www.quadernsdebitacola.com/2014/08/entrevista-volta-al-mon-eva-i-mario.html

CSC_0021

El seu, un blog per emmarcar. En català i castellà. Amb històries, experiències i informació pràctica, que hauria d’estar entre els preferits del navegador de qualsevol viatger, sigui quina sigui la seva manera de moure’s pel món, i el seu poder adquisitiu.

Els vam posar en el nostre univers personal i viatger, al mateix temps que ells ens posaven el país de Vanuatu, al nostre món conegut. Tenen molt més per explicar, només cal fer una volta pel seu blog per comprovar-ho. Però la d’aquest arxipèlag de passat recent amb rastres de canibalisme, és una de les nostres històries preferides. Potser serà pel romanticisme de la primera cita… ☺

http://www.quadernsdebitacola.com/2011/12/john-frum-yes-john-from-america.html

DSC_1712

8 thoughts on “Un raconet als Quaderns de Bitàcola

 1. Moltes felicitats per les proposta que es un han fet per col·labora amb un altra blog, .Albert. (Avi)

 2. No m’extranya….per mi també sou una referència. Tot i que jo no sóc gens experta ja ho sabeu. Mil petons!!!!!

  • jajajaja ens va encantar poder fer l’entrevista, i aquest blog a més és molt xulo. Em sembla que ara amb el dive et convertiràs en una experta dels viatges… 🙂 petonetssssss

 3. Ei, ja ho havia llegit! Heu quedat molt bé en l’entrevista! I la foto genial!

 4. Ostres parella, ens fareu sortir els colors…

  Tot un honor que ens dediqueu aquestes paraules i formar part també del vostre blog. Quina gràcia que ens coneguèssiu a partir de Vanuatu… Realment és el país que més ens va impactar de la nostra volta al món 🙂

  Moltes gràcies també per l’entrevista. Uns grans viatgers com vosaltres no podien faltar en la secció! A continuar viatjant i descobrint nous llocs. Gaudiu molt!

  • Realment el que pensem és el que escribim, així que gràcies a vosaltres per la bona feina. Vanuatu és un d’aquells llocs que des que us vam escoltar el tenir marcat com a “falti” a la col·lecció de països. Seguiu gaudint de Sri Lanka!!! Una abraçada viatgera!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s