Viatge a Ítaca

Dia 1 Botswana i Namibia: Volant camí d’un somni

1 comentari

22 de juny de 2019

Anem a dormir sabent que ja hi som, que allò que semblava un somni aventurer d’una nit d’estiu, està a punt de fer-se realitat. Els nostres amics MIC-MIC ens posaven la mel als llavis explicant aventures a la Namíbia de fa uns anys, on dormien amb hipopòtams a tocar, i on dibuixaven paisatges de postal sota la caiguda del sol que enamorava cada capvespre. Les històries explicades pels Estem de Vacances eren més recents,  i confirmaven l’imaginari del que bevien els nostre somnis des de feia uns mesos, i seguíem amb atenció cada detall del que ens explicaven.

Nosaltres ho volíem al nostre àlbum mental de records, i després d’estalviar, mirar i remirar, havíem dissenyat una ruta que ens portés durant mils de quilometres seguint un quadrat imaginari imperfecte, per tot allò que havíem somiat i que ara estàvem a punt de fer el primer pas d’una aventura que per nosaltres segur seria èpica. Una bogeria sorgida d’un i Per què no? Que ens portaria per quatre països trepitjant indrets i gaudint experiències que no oblidaríem mai més.

Les pors a una aventura desconeguda, a tot el que havíem llegit del contacte amb la natura salvatge allà on encara ho és, feien que el cap no parés de donar voltes quan hauríem d’estar dormint.

Un últim repàs mental a totes les bosses i estris diversos d’aventurers de ciutat, encara dificultaven més la son. I en un moment, ja no hi ets, i  quan sonen els dos despertadors posats per a l’ocasió, sents que gairebé no has dormit però  que l’emoció et fa llevar-te i activar el teu sentit de responsabilitat viatgera per arribar a temps a l’aeroport i no deixar-te res pel camí.

Llogar un cotxe per un dia i deixar-lo l’endemà a l’aeroport és l’alternativa més barata, tant pel que fa als diners com pel fet de no perdre per sempre algun amic o familiar, d’aquells voluntaris obligats, que et  porten a l’aeroport a hores que el galls encara no somien ni en cantar.

A l’aeroport maletotes cap a facturar,  algun problema per excés de pes que resolem de la millor manera possible, i a passar controls de seguretat. Hores i hores de trasllat ens esperen, però entre àpats, pel·lícules, lectura i alguna hora de son,  ens plantem a Johannesburg quan ja s’ha fet fosc.

Esperem amb neguit que surti tot el nostre equipatge, i després d’esperar una bona estona ja estem fent cua per recollir el 4×4 que ens acompanyarà durant unes quantes setmanes. Tot sense problemes,  i amb un tot risc sense franquícia i el document per poder creuar el cotxe d’un país a l’altre, ja marxem sense por a trobar bestioletes i bestiolotes que ens vulguin sortir al pas.

Viatgeaitaca5

Tot i això, una mica de seny. Sud-Àfrica és un país on no convé moure’s gaire de nit, i menys a les grans ciutats, pel que hem reservat nit a l’hotel Hotel Garden Court OR a tocar de l’aeroport.

Un parell de snacks a una màquina de vending i unes ampolles d’aigua comprades al bar de l’hotel, precedeixen a una dutxa ràpida i dormir, en un llit que serà segurament el més còmode en els propers dies.

Viatgeaitaca8

Informació pràctica:

https://itacain10photos.com/2019/08/15/diario-botswana-y-namibia-2019-dia-1-primera-parada-johannesburgo/

One thought on “Dia 1 Botswana i Namibia: Volant camí d’un somni

  1. Retroenllaç: DESTINO ÁFRICA: 60 POSTS QUE AYUDAN PARA VIAJAR [8] | Viatges pel Món

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s