Viatge a Ítaca

Dia 2: Relax total

Deixa un comentari

Després d’haver dormit forces hores i amb no gaire jet lag ens hem llevat cap a les sis i ja ens hem posat en marxa, una bona dutxeta i.. Cap a esmorzar.

Buff que difícil triar quantes tantes coses oi?? Com us podeu imaginar hem esmorzat d’allò més bé i hem fet una passejadeta per l’hotel, tot fent temps per la xerrada de Pullmantur que era a les 8:30.

20110915-003416.jpg

La xerrada ha durat uns tres quarts d’hora i a part d’alguna cosa interessant (molt poques) bàsicament es dediquen a ficar-te la por el cos per a que les excursions les agafis amb ells. La resta de coses que facis pel teu compte, malament, ja que et poden timar, estafar, atropellar… Vamos… Però un cop acabada li hem donat el paper amb les dades del vol de tornada per no tenir cap problema amb el trasllat i ja hem anat a l’habitació a posar-nos els biquinis per començar el nostre dia de panxing.

De camí et vas topant amb tota la fauna de la zona, ocells, un tupí creiem, i sobretot les iguanes que te les trobes arreu, i ens han donat algun petit ensurt quan no l’has vist i la tens al costat. Encara que a la majoria d’elles els encanta posar per a les fotos…

20110915-003559.jpg

Hem començat per agafar unes tovalloles de platja amb les targetes que tenim (quan tornes les tovalloles te les tornen) i hem anat a una de les pisicines on hi ha un bar que només hi pots accedir des de la piscina.

Allà el Mario ha començat a pendre el sol i jo evidentment ja m’he banyat, però al anar a pendre el sol, aquest ha decidit amagar-se darrere uns núvols ben negres que han fet una bona descarregada. Així que primer ens hem posat sota uns arbres i després quan semblava que parava una miqueta, ja hem anat cap a la platja.

És petiteta però molt xula, allí m’hi he quedat jo i el Mario ha anat a intentar veure el partit del Barça. A la platja he estat una bona estona entre núvols i fins i tot ha plogut una mica més, però després ja ha començat a aparèixer el sol amb força.

20110915-004012.jpg

Just quan ha aparegut el sol també ha tornat el Mario que no havia aconseguit veure el barça.

Amb el sol i el Mario ja ha començat el relax total, així que pendre el solet, banyar-nos (jo cada dos per tres), i anar prenent cocktails ha sigut la nostra activitat fins a l’hora de dinar.

20110915-003840.jpg

El dinar l’hem fet a un restaurant que hi havia just a sobre de la platja. Hi havia una terrasseta on s’hi estava divinament. Amb la platja plena, hem investigat una mica els voltants i hem tornat a la piscina on havíem començat el dia.

20110915-004210.jpg

Allà més solet, més aigua i més cocktails al bar de dins la piscina.

20110915-004153.jpg

Com el Mario ja s’estava tornant una mica gambeta, hem decidit anar cap a l’habitació per parar de sol, així que una bona dutxeta i en marxa!! Que ja hi ha hagut massa vagancia per avui.

Hem passat primer pel hall del hotel a reservar els restaurant que ho necessiten. El hotel en una setmana et permet 4 reserves i per tant és el que hem fet, com per avui i demà estava tot ple, hem reservat del dilluns a dijous, es a dir el reste de dies. Els restaurants que hem reservat són: Sonora, El Pescador, l’Oriental i La Hacienda. Ja us anirem dient que tal i que hi menjem.

Fetes les reserves, hem agafat un taxi cap a Playa del Carmen per donar-hi una volta i organitzar-nos la setmaneta que estarem aquí.

Hem estat passejant per la 5a avenida que és el carrer principal turístic i fins i tot hem passat pel port i una mica per la platja.

Ens hem informat a unes quantes cases de lloguer de cotxe i hem anat a fer una cervesa per decidir que faríem i finalment hem llogat un 4×4 a Alamo per 4 díes, així tindrem llibertat total, i l’últim dia ja decidirem que volem fer.

Amb el jeep ja hem tornat cap a l’hotel i la intenció era anar a sopar alguna coseta, però…. Ens ha pogut el cansament…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s