Viatge a Ítaca

Dia 3: De Puerto Princesa a El Nido

6 comentaris

Ens vam aixecar com diu el Guardiola ben d’hora, ben d’hora per ser uns bons/es catalans i seguint els nostres peus, perqué els nostres caps encara estàven amb les ladyboys i les red horses, vam anar a agafar la Van ‘del infierno’. L’havíem contractat prèviament des del mateix hostel i amb la inestimable ajuda del nostre amic Darwin i el seu telèfon, a un preu de 700PHP, amb possibilitat de rebaixa si fèiem la tornada amb ells, oferta que aprofitarem tot i que preferiríem tornar en jet privat.

El matí del dia 3 va transcòrrer entre bots, estretors, Maria Carey i becaines, però després d’una mica menys de 6 hores vam arribar a El Nido. Només baixar de la Van la sensació no va ser bona, ja que hi havia la tipica quadrilla de benvinguda a la caça del turista i l’estació està una mica allunyada del centre i amb un hotel a mig construir al costat. Sort que aquesta impressió ha canviat i hem trobat un petit paradís.

Amb les indicacions d’uns espanyols que vam trobar ens vam dirigir a Corong Corong per aconseguir un allotjament més barat i amb una platja bonica. No sabem si els madrilenys no estan acostumats a veure platges o és que hi ha més Corong Corongs… Però ens vam trobar amb una platja bruta i una mica descuidada, això sí l’operació allotjament barat i correcte ha estat superada amb èxit!

Amb les motxiles sota clau vam tornar a agafar un tricicle motoritzat (vehicle per excel.léncia d’aquests paratges) per baixar al ‘town’, oye güey. Aquí vam poder començar a gaudir de la gastronomia local, assentar l’estomac, fer una volteta i inaugurar la platja de El Nido, que si bé diuen que no és la més maca a nosaltres ens va anar de cuquis fins que va començar a caure el nostre primer Monzon.

Per resguardar-nos, res millor que un xiringito playero regentat per un alemany amb inquietuds flamenques, un billar i una deliciosa sopa de noodles.

Amb el dia ja fet i els ulls tancant-se més ràpid del que voldríem vam anar aviat al llit aprofitant que tindríem hores de llum (només n’hi ha de les 18:00 a 03:00), a descansar que a l’endemà ens espera una excursió per les platgetes del voltant amb snorkel i dinar inclòs que ja hem contractat (tour A), que dior reparta suerte!

6 thoughts on “Dia 3: De Puerto Princesa a El Nido

  1. Comer,dormir y playa,eso son vacaciones y lo demás son tonterías.

  2. No podia faltar la plugeta. Ja en podríeu portar una mica aquí…

  3. ole ole i ole, veig que l’aventura no para, q vagi b l’snorkel, petons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s