Viatge a Ítaca

Dia 4: El Nido, Una miqueta de sol i tour del bons

3 comentaris

Després d’una nit de bon descans, engega el nou dia amb desil.lusió. Avui toca sortida amb la barqueta, i a les 8 del matí no para de ploure, les cares delaten que l’ànim no és massa bò, però ens posem en marxa. El primer de tot, agafem un parell de motocarros, i ens plantem davant d’una baquery a la que li haviem posat l’ull a sobre, i agafem una bon provisió de pastetes per esmorzar. Amb provisions, portem la roba a una “laundry”, i acabem de confirmar que farem tour, la noia infinitament simpàtica ens indica que el temps és l’idoni per sortir, tot i el diluvi que no para de caure. Però som obedients, així que anem a fer un cafè i degustar les delicatessen mentre esperem la sortida de la nostre bangka, anomenada “the guardian”.

Hi ha 4 tours per escollir, A,B,C i D. Originals si que ho son aquesta gent….

A cadascun d’ells es visiten diferents coses i a totes les agències ofereixen els mateixos tours. Nosaltres hem decidit començar per el tour A, així que comprem aigua, que no ve inclosa a l’excursió, i cap a les 9:30 ens acomodem, coneixem a la tripulació i posem proa cap a “the small lagoon” on ens deixen fer snorkel per una zona d’aigües cristal.lines on conflueixen aigues salades i dolces, a més el sol ha decidit posar-se a treballar.

Després d’una estoneta gaudint d’aquestes meravelloses aigües, tornem cap la embarcació a seguir cap a la següent parada que és la “big lagoon”, on només fem una volteta per la zona, encara que la vista és espectacular. Ens explica el guia que en aquesta zona es va fer una de les edicions franceses de superviventes.

Els nostres acompanyants en aquest tour, son una mare i filla franceses molt simpàtiques, un noia filipina molt prudent, i un rus molt macot, segons la vessant femenina dels nostre grup.

Tercera parada, Shimizu Island, una illeta fantàstica on ens espera un espectacular dinar. Una mica d’snorkel mentre la tripulació ens acava de preparar el dinar i a jalar uns quants peixos a la brasa, una amanida on el pepino era la base, carn de porc especiada, arros del filipí, molt i molt passat, i per acabar fruita de la bona.

Una estoneta mes per pair el dinar i cap a la quarta parada, la “secret lagoon”, una antiga cova, on s’ha ensorrat el sostre i ha quedat una petita entrada on s’arriba a una petita llacuna amagada. El fort oleatge semblava que no ens hi deixaria arribar, però finalment hi arribem no sense esforç…

I l’última parada del tour, la “seven comando beach”, una gran platjeta de sorra blanca i fina per on és una plaer passejar. També el “chiringuito” que té ens encanta, on hem pogut degustar, algun que altre coco, i on ha caigut alguna San Miguel ben fresqueta.

Ja tocava tornar, així que cap al Nido s’ha dit, i en un tres i no res ja som al cottage dutxant-nos i canviant-nos per anar a veure el art-cafe, un bar recomanat a la guia, però tot i lo ben posat que està no ens acaba de convèncer, així que a sopar alguna coseta al Marber’s, el nostre bar de referència on entre partida i partida de billar, podem sopar escoltant una mica de música de Ojos de brujo, i gaudir de la wi-fi gratuïta a peu de platja, abans de tornar al nostre refugi a recuperar-nos….

3 thoughts on “Dia 4: El Nido, Una miqueta de sol i tour del bons

  1. Això sí que són vacances, bandarres. Avui amb l’Alba també ens hem capbussat a Sant Feliu de Guíxols i hem vist una colla de peixets, encara que la platja no fos tan paradisíaca.
    Petonets

  2. oh la la, quina bona pinta el viatge, veig que teniu cara de felicitat això vol dir q ho esteu passant tremendament bé, i jo que me n’alegro. el menjar molt bona pintaaaaaaaaaaa! puc venir? ;P

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s