Viatge a Ítaca

Dia 11: Vida tranquila a Siquijor

2 comentaris

Ens hem despertat a Siquijor i hem esmorzat al mateix hotel. Abans de marxar hem anat a buscar un banc i a esbrinar com anar a San Juan, epoble on ens volem quedar aquests dies.

En el banc no hem pogut treure diners, només per targetes d’aquí, que per les nostres hauria de ser a Larena, però hem decidit que ja hi aniríem demà. Tot i així hem passejat una mica pel poble, i hem anat a parar al moll, on tots els conductors de tricicles han vingut al “acecho”, però nosaltres primer hem volgut averiguar els horaris de sortida de l’illa i després tot i que estaven molt pesats, hem negociat amb un que ens ha portat primer al guesthouse que estavem a recollir les motxilles i després cap a San Juan, això si, en aquesta illa ens pujen tots cinc amb motxilles en un tricicle, increible però cert.

Al arribar a Sant Juan, hem vist que eren festes i estava tot guarnit. Allà li hem demanat al conductor que ens portes a Lorna’s Place, però ha resultat que sembla que es va cremar, així que hem hagut de buscar un altre lloc, i hem acabat al C’zars place, on les habitacions estan prou bé i el millor de tot, té piscina! I la noia que atén és encantadora.

Amb les motxilles a les habitacions, hem sortit a recòrrer una mica el poble, i hem pogut observar que les platges en temporada alta segurament són molt més maques, però en aquesta època estan plenes d’algues 😦

Després d’una bona passejada i veure que no ens banyaríem a la platja, hem parat en un racó on tenien muntada com una festa on evidentment hi havia un karaoke. Allà, una mica apartats, hem pres unes cerveses i unes patates i hem estat observant als locals. Evidentment, ells també s’han fixat en nosaltres i s’han volgut fotografiar amb nosaltres.

Després d’una estona ja hem tornat cap al hotel on la piscina ens ha cridat per fer-nos un bon banyet, i quan hem volgut menjar alguna coseta resulta que no hi havia ningú que pogués cuinar, així que hem sortit a buscar algun lloc on menjar alguna cosa.

Prop de l’hotel hem trobat un resort on hem pogut dinar-berenar, la veritat és que molt bé tot i que ha trigat una mica, i com ja era tard, fins i tot hem pogut veure una mica de posta de sol.

Sortint hem passejat una mica i hem anat a parar al Royal Clift Resort i hem entrat a veure les habitacions i el lloc realment val la pena, i tenien habitacions per 700 php.

De tornada a l’hotel el Javi i la Montse s’han banyat i hem descansat una mica, i descarregat fotos abans d’anar a dormir.

2 thoughts on “Dia 11: Vida tranquila a Siquijor

  1. quina lluna més perfecta! el paisatge deu ser emocionant oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s