Viatge a Ítaca

Dia 12: Descobrint Siquijor en moto

2 comentaris

Aquesta nit hem dormit molt bé. Amb els cossos i esperits descansats, esmorzem a la guesthouse on dormim, que tot i que està bé pel preu que paguem, no ens acaba de convencer del tot.

L’esmorzar no és massa bò, així que demà probarem lloc nou, però avui toca moto i en tenim 3 d’automàtiques aparcades a l’entrada, que per 300 php cadascuna podrem aprofitar-les tot el dia. El Javi fa la seva iniciació motera, i amb quatre consells i la seva innegable perícia, en un parell de rectes ja ho té dominat.

Hem decidit fer la carretera que voreja l’illa i anar parant on ens plagui, de moment parem als 10 minuts de començar i ens aixopluguem sota una caseta perquè no para de ploure. Una horeta sense parar, i el cel negre negre, comença a aclarir.

Motos en marxa i posem rumb cap a Lazy on intentarem veure les waterfalls que hi ha a prop… Aquí els indicadors no abunden, i ens les passem, les decidim deixar per demà i degustant uns paissatges de pel.lícula, arribem al petit mercat de Maria, on parem a fer una ullada i comprem unes cuixes de pollastre fregides que estan per rexuparse els dits…..

Amb el cuquet de la gana una mica més amagat, fem parada a la Salagdoong Beach, on paguem 100 php per entrar a la platjeta més maca i neta que hem trobat a la illa, que està ubicada en una zona on es poden fer barbacoes i hi ha restaurant. Uns banyets, i molt de sol que pica amb ganes, i pitgem l’accelerador per anar a Larena, l’únic lloc de la illa, on sembla que es poden treure diners de caixer.

Amb les carteres plenes, busquem lloc per dinar, però no trobem res que ens complagui, i seguim fins a Siquijor on teniem vistos un parell de llocs on podiem menjar alguna cosa entaulats. Prop del bank de Siquijor trobem un buffet on dinem alguna cosa, menjar per autòctons i baratet, posa també que hi ha wifi, però deu ser de 56k perquè sembla que vagi amb corda…. tot i així podem veure que a l’Eva i a mí ens han avançat el vol a Hong Kong un dia, però per sort no ens trastoca massa els plans.

Ara si, ben dinats, seguim fent carretera buscant Paliton Beach on fer una última capbuçada abans de tornar. A la illa, no hi ha massa benzineres grans, i pots comprar benzina en paradetes a la carretera que t’omplen el dipòsit amb ampolles de coca-cola plenes de carburant. Per fer la volta sencera a la illa, hem necessitat més o menys d’uns 3 litres de benzina de la verda…..és que també n’hi ha una de vermella però no sé quina diferència hi ha…..

Paliton Beach, no és una platja com esperavem, si no que només trobem resorts i casetes que l’amaguen, així que anem a un d’ells, el Danish Lagoon a fer una cerveseta, veure la platja, i aprofitem per fer una ullada a les habitacions. Espectaculars si que ho son, i ara no hi tenen a ningú, però els preus sens escapen, la més barateta uns 2400 php, i a més la platja amb marea baixa no fa bona pinta…..això si, el mango shake que s’ha pres l’Eva tenia una pinta…

Ja cap a les 18, que es fa fosc, tornem cap al C’zars place, deixem les motos i acordem amb la noia que ho porta, i que hi està tot el dia, que demà també agafarem motos. Aquesta noia és un encant!!!!!!

Piscineta,dutxa, aftersun a dojo, roba neta…..això és un dir….i sopar hamburgueses i patates fregides, que no tenen res més, i a més no son cap delicatessen, i a fer petar la xarradeta abans d’anar a dormir, que avui serà més aviat que tard perquè tots estem baldats i fem uns ullets….

BONA NIT!!!!!!!

2 thoughts on “Dia 12: Descobrint Siquijor en moto

  1. Mi-te-la quin suc de mango que s’ha pres… I quines platgetes… Ummm. Una enveja… Petons
    Glòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s