Viatge a Ítaca

Dia 13: Seguim en moto per Siquijor

3 comentaris

Ens va agradar tant la sensació de llibertat d’anar en moto per l’illa, que avui hem repetit experiència i poder seguir tenint aquesta sensació en aquesta illa tan tranquil.la.

Com l’esmorzar d’ahir no ens va convèncer, avui, hem decidit anar a un altre lloc, la primera intenció, ha sigut anar al resort Coco Grove per així de pas veure la seva platjeta que ens han dit que té. Però, al arribar-hi, ens han dit que no podia ser fins a les 10, i encara no eren ni les 9, així que… Hem decidit anar al Royal Clift Resort, i si ja ens van agradar les habitacions, no us dic l’esmorzar…. Ens ha encantat, i a sobre amb unes vistes del mar… I sentint les onades…. Estic segura que si algun dia tornem a Siquijor, ens allotjarem en aquest resort.

Amb la panxa plena, hem anat a buscar les cascades que no vem trobar ahir, les Cambugahay Falls, aquest cop, hem anat controlant més i al arribar a l’esglesia de Lazi, hem preguntat i ens han dit que era per la desviació que hi havia, i efectivament, una mica més endavant ja les començava a anunciar.

Després d’una miqueta de moto, hi hem arribat, hem aparcat les motos i… A baixar escales (que després clar, haurem de pujar), però, ja ens les últimes ja es podien començar a veure les cascades.

Estan estructurades en tres pisos, on en tots hi han cascades i piscines, evidentment això donava unes ganes de banyar-se…. Que evidentment, en les de més amunt i per nosaltres sols, ens hi hem fet una bona banyada!! L’aigua estava genial però hi havia bastanta corrent, però això no ens ha aturat!!!

Ben fresquets hem iniciat la pujada de les escales, hem continuat per la carretera cap a Maria, però tot tirant, hem vist un lloc que posava cap a Lazi Bay i…. cap allà que hem anat, i la veritat és que ha sigut un encert, tant per la carretera que hi portava, com pel que hem trobat al final.

Quan se’ns ha acabat la carretera hem arribat a un poblet de pescadors just al costat del mar, i hem estat una bona estona just al costat del mar, amb unes vistes impressionants. A més, quan la Montse s’ha posat a buscar petxines maques, tres nens que hi havíen per allà s’ha posat a ajudar-la i la Montse ha acabat amb una bossa enorme de petxines, unes més maques i d’altres menys però els nens hi han possat tota la bona voluntat que tenien.

Sortint d’aquest poblet ja hem anat cap a Maria, on ahir ens vem trobar un estranger que ens va dir que tenia un lodge i que feia dinars, així que… Cap allà hem anat, al Buco Beach Lodge. Ens ha rebut molt rebé, i ens ha ensenyat fins i tot les habitacions que tenien dos llits de matrimoni, aire condicionat o ventilador i bany que estava molt bé, el preu per dues persones era de 750 php.

A més, hi tenen una petita platja, al costat d’uns manglars, on hem aprofitat per banyar-nos una miqueta i pendre una cerveseta (aquest cop no massa freda).

Ja que era l’hora de dinar, doncs… Hem dinat allí, i la veritat és que estava tot boníssim!! Hem menjat els espaguettis i també un croque madam. Ahhh i de postre…. Uns batuts de cafè uns i de mango jo… Que estaven per xupar-se els dits.

Per acabar el dia en moto, hem volgut tornar a la platjeta que vem estar ahir, per fer l’última capbussada i pendre una mica el solet. Avui estava una mica més bruta, però prenent el sol s’estava força bé.

Cap a quarts de cinc ja hem començat a tornar per a que no se’ns fes de nit, i la veritat és que hem fet bé. Ja que quan no faltava molt per arribar, la moto del Javi, ha decidit que no volia funcionar més i per tant uns han hagut de tirar cap a l’hotel per dir-ho, i el Javi i jo ens hem quedat esperant ja que evidentment, no cabíem els cinc en dues motos.

Així que en una estona, han vingut la Montse i el Mario a buscar-nos, amb la dona de la pensió que s’ha quedat amb la moto i nosaltres ja hem anat cap a la pensió.

Allà, una dutxeta ràpida i cap al Royal Clift Resort a sopar (bàsicament, perquè en el nostre hotel només podríem sopar hamburgueses i patates i perquè tots el divendres a la nit hi ha concert, així que… Preferim tranquil.litat).

Que bé hem sopat, tots els plats que hem demanat estaven boníssims, i a sobre bastant abundants, clar que avui ens ha sortit una mica més car, però…. És l’últim dia que estem els cinc junts, així que…. Un dia és un dia.

Al tornar a l’hotel el concert havia començat amb molta presència de públic, nosaltres només hem pres una cerveseta i….. A intentar dormir amb aquesta música!!!

3 thoughts on “Dia 13: Seguim en moto per Siquijor

  1. Hola Eva ; avui he tornar de Cerler i puc llegir tots els teus articles atrasats,hasta el nº 13. Com sempre magnifics.Molts petons.l´avi.

  2. oooooohhh cazada al vueloo!!jajaja que bona la foto!!petonets i gaudiu mooolt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s