Viatge a Ítaca

Feliç 2014!!!

13 comentaris

Avui comença un nou any. Ja és 2014 a cambodja!!!! Un més, i en aquest seguirem la nostra aventura. Difícil la nit d’ahir, acostumats a passar-la rodejats de família i amics, dels que estimes, aquells que no fallen i que t’alegres quan els tens al costat. En el nostre viatge, hem decidit fer una protesta formal per no tenir-los aprop, i hem pensat manifestar-nos, en una multitudinària trobades de nosaltres dos sols, pensada per protestar per no poder tenir tot el que desitjaries. Canviar d’any viatjant, però al costat d’aquells que fan que valgui la pena canviar-lo. Així que de protesta, res de festa, que no en tenim massa ganes, unes patates enlloc de grans de raïm, i tot el suc que li falta a aquesta celebració nostre. Exprimida i fermentada en una ampolla de 3/4 de la varietat Chardonnay de terres australianes. Aquest va ser el nostre capritx, beure per recordar allò que volem, que és seguir viatjant, però reivindicant allò que ens apropa i arrela a la nostre terra, les persones amb les que voldríem brindar en totes les nits com aquesta.

Però aquest any ha donat per molt. Una primera part ultimant preparatius, i una segona de canvi, somni i trencament d’allò que fins ara havíem viscut. Per sort, ens encanta i ho seguirem fent fins que la caixa aguanti. I així com qui no vol la cosa, girar la roda per finalment arribar a Ítaca, com diu el poema, en un viatge llarg, ple d’aventures, ple de coneixences.

Felicitem l’any nou, a totes aquestes, a les que hem deixat en un parèntesi allunyades, les que hem tingut la sort de trobar en aquesta aventura, i les que vindran, perquè tothom hi cap al Viatge a Ítaca.

I aquí set segons del nostre viatge, un per mes, immortalitzats en format digital. No són les millors, ni les més originals, ni de fet les que més ens agraden, però són nostres, petits moments que us volem compartir.

I un joc, us atreviu? A quina ubicació geogràfica representen cadascuna?

Això és tot. Bon començament de 2104!!! Que segur que aquest serà el millor any… Petons i abraçades amigues i amics, fins al proper any, que ja vorem on som.

Juny 2013

DSCN6090

Juliol 2013

DSCN6583

Agost 2013

IMG_3143

Setembre 2013

DSC_0071

Octubre 2013

DSC_0246

Novembre 2013

DSC_0437

Desembre 2013

DSC_0343

IMG_8310

13 thoughts on “Feliç 2014!!!

 1. És fàcil d’endevinar, parella, especialment això de l’agost, hehe. A què em sona aquest menjar? Evidentment que aquest canvi d’any que vosaltres ja heu fet no serà el mateix sense tenir-vos en persona, però sabem que era el vostre somni i l’esteu acomplint. Ara, a veure si la resta passa tan de pressa com els mesos ja passats i us podem tenir aquí per compartir passat, present i futur, amb noves il·lusions i projectes. Un magnífic i fantàstic 2014 i una muntanya de petons!

 2. Apa no us queixeu i manifesteu tant !! que us ho esteu passant pipa, total per un dia que esteu solets he he
  Doncs són f`cils d’endevinar, sobretot per un que ha vist les més de 22000 fotos del viatge, he he !!
  Bé, que ja esteu al 2014 i nosaltres encara al 2013 !! Què, com està l’any nou ? segur que bé !!
  Doncs que passeu un molt bon Any, i petonets !!

  • Jajajaja si la veritat és que no ens podem queixar massa 🙂
   Doncs t’estem donant feina de valent, però entre tantes fotos jo crec que no les recordaràs….
   I de moment l’any molt be, a veure que ens duen els reis. Molts petonets!!!!

 3. Us desitjo un llapis que dibuixi rialles, una goma que esborri llàgrimes.
  Que si plores sigui de riure, si tens gana sigui de viure, si has de perdre, que sigui la por, i si ets feliç que sigui per sempre!!!
  
  Bon any Mario! Bon any Eva!! Petonets.

  • Que bonic Cris!!!!!! Uns magnífics desitjos, els seguirem pas a pas i quan ho fem ens enrecordarem de tu.
   Que tinguis un gran any, moltes gràcies per seguir-nos i molts petonets a mig camí de Ítaca!!!!!

 4. Encara que el món es molt gran i esteu molt lluny, us sentim molt a prop, Bon any , i un petó ben fort de part de tots. I també felicitar-vos per la maravella de fotos que ens regaleu cada dia., veure tans llocs a traves dels vostres ulls mola molt.

  • Gràcies guapa!!!! Amb comentaris com aquest nosaltres també ens sentim molt a prop malgrat la distància. No se quan ens quedarà de camí, però mentre poguem seguirem enviant i explicant per poder compartir el viatge. Que tingueu un gran any, i molts petonetssss per tots!!!!!

 5. Per un 2014 ple de coneixences i de nous camins. Petons

  • Moltes gràcies Iolanda!!! Així ho esperem, i si no son noves coneixences, si no algunes ben retrobades doncs també encantats, i els camins el mateix, que n’hi ha de vells que tenim moltes ganes de tornar a trepitjar. No sé quan arribarem a Ítaca, segurament en aquest 2014, però l’obejctiu està assolit des de fa temps… Petonetssss

 6. 1. Llac de Sant Maurici 2. Gavà Mar 3. Almeda-Cornellà 4. Casa del Javi 5. Parc Agrari Llobregat 6. Port Aventura 7. Desembocadura Besòs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s