Viatge a Ítaca

Cuina Tailandesa: Vegetals fregits amb gingebre i anacards

2 comentaris

Pas 1:

Posar en el wok: 1 cullerada d’oli, 1 grapat de tofu tallat a trossos, 1 grapat de pastanaga tallada a tires, 1 grapat de ceba tallada a quadres, 1 grapat de tomàquet tallat a quadres, 1 culleradeta d’all aixafat i 1 culleradeta de chili verd i vermell aixafat.

Pas 2:

Quan tots els ingredients afegits estan cuits, afegir: 1 grapat de vegetals barrejats (bledes, espinacs, o qualsevol vegetal verd) i 6 cullerades d’aigua. A continuació coure durant uns dos o tres minuts.

Pas 3:

Després d’aquests temps afegir: mitja cullerada d’una barreja de soja fosca i suau, mitja culleradeta de sucre, i 1 cullerada de salsa de soja enganxosa, o salsa de xampinyons, o salsa d’ostra, o també pot ser farina de blat de moro.

Pas 4:

I per acabar, afegir 1 cullerada de gingebre fresc ratllat, i 1 cullerada de anacards torrats. I finalment apagar el foc.

IMG_7478

2 thoughts on “Cuina Tailandesa: Vegetals fregits amb gingebre i anacards

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s