Viatge a Ítaca

El 5 vins viatgers de… Montse Giménez Ferrer

1 comentari

Podem dir que amb la Montse ens coneixem des de fa molt de temps, de fet casi des que ella va néixer, perquè casualment jo era a casa quan va arribar, i es que tinc el privilegi de ser el seu germà. Amb l’Eva la passió dels vins i els viatges les van fer connectar des del primer moment.

Apassionada, teatral, i molt divertida a estones ☺, ens ha ajudat a descobrir racons de Barcelona on tastar vi, menjar i en els seus viatges de motxilla a l’esquena ens ha descobert algunes terres llunyanes.

La cuina per ella ha sigut sempre una gran passió, i des de la cuina d’un pis de trenta-cinc metres quadrats que compartíem, ens delectava amb plats plens d’ingeni, que des de fa un temps ha decidit compartir amb tothom qui ho vulgui, mitjançant les xarxes. Sita Gastronomica és el nom del seu blog, i entre receptes ingenioses d’elaboració no massa complicada, també ens recomana raconets gastronòmics, on el paladar i la cartera es troben en un equilibri molt interessant per a butxaques relativament modestes.

I desitjant seguir compartint viatges i vi amb ella, us deixem amb…

Montserrat_Gimenez

Els 5 vins que fan viatjar a la Montse:

1. Libalis de Castillo Maetierra: el primer vi blanc que vaig adorar, em porta a dinars a la Barcelona de les meves joventuts.

2. Verema tardana de la Cooperativa de Falset Marçà: aquest vi té un doble direcció en un viatge nou de descobrir que els vins poden ser dolćos: el vostre pis del Raval i la visita a Etim en la nostra primera visita al Priorat.

3. Acustic blanc de Celler Acustic: i el viatge pels sentits que va suposar la visita al restaurant Celler de l’Aspic.

4. Balma de Mas Bertran: un cava que em va agradar molt i vam comprar al Cris de la Bodega Bonavista, em portà i vull que em segueix portant als dinarets amb els arrossos del Javi.

5. Martin Codax del celler Martin Codax: un viatge de futur, aquest estiu a Galícia.

One thought on “El 5 vins viatgers de… Montse Giménez Ferrer

  1. Uoooo i per molts més que en brindem!!gràcies guapos. Hauré de reactivar el blog ;). Se os quiere a la llunyania però adoro axuxar-vos. Muaaas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s