Viatge a Ítaca

Els 5 vins viatgers de… Estem de Vacances

1 comentari

Diuen que el món el mouen les persones, i a les persones les dinàmiques. Aturats de cos i ment a Barcelona, només han calgut unes trobades amb amics viatgers perquè l’espurna de la il·lusió torni a aparèixer, i amb ella les ganes d’explicar coses al blog.

Ells són uns dels culpables d’aquest canvi de xip. Els havíem vist al Congrés de la Volta al Món, mentre al 2011 complien el seu somni de fer una volta al món. Ells explicaven aventures des d’una platja paradisíaca i comptaven amb tristesa els dies que els hi quedaven per tornar a casa, només queden sis mesos, crec recordar que deia la Txell…  Ens encanta!!!!! Nosaltres mentrestant ens menjàvem les ungles esperant per seguir-los les passes. I un cop arribada l’hora, vam mantenir el contacte virtual, i després d’un temps a terres catalanes, ens hem pogut conèixer i gaudir de la companyia, històries i aventures dels Estem de vacances. Ens encanta que hagin compartit Arbúcies i la bona cuina del Mam’s amb uns servidors…

Són el Xavi i la Txell, un privilegi haver-los pogut trobar, pronosticant que ens seguirem veient, perquè això del viatjar, de la bona vida i del vi, els hi agrada, així que res més a dir-vos. Llegiu el seu blog, no us el perdeu. Molt complet i equilibrat, que explica vida i viatges per tot arreu, amb pressupostos i allotjaments entre d’altres coses, que serveixen de fantàstica guia pels viatgers de motxilla.

Així que sense massa més presentació, ens endinsem en el món dels vins i la motxilla, deixant pas a…

Dinar Santiago 23

Els 5 vins viatgers dels Estem de vacances:

1.- L’inconscient (les cousins)Una meravella! El primer que vam provar tornant a casa després de 372 dies voltant pel món, va ser un regal i sens dubte per nosaltres sempre tindrà un valor molt especial!

2.- Red Mountain Estate (de Myanmar)
: En el nostre pas per Myanmar, durant la volta al món, vam assabentar-nos que a Inle Lake hi havia unes bodegues. Ningú ens n’havia parlat, però després de 4 mesos de ser fora de casa no ho vam dubtar! Així que vam llogar unes bicis i allà ens vam dirigir, a degustar els vins d’aquest impressionant país. Sempre el recordarem per haver-lo descobert durant la Volta al Món!

I com diu la dita, lo important no és el destí sinó el viatge! (Aquí hem fet trampa, hem triat una bodega i no un vi, així que us deixem triar a vosaltres un dels vins!)

3.- Oroya: 
Perquè ens ajuda a viatjar des de casa, un vi blanc del Penedès amb aires asiàtics i que és d’enòloga japonesa. Amb ell hem acompanyat vetllades entre sushis, ramens i sashimis essent a Catalunya i no al Japó!

4.- Tishbi State – Merlot 2007 (Israel)
: Perquè és la nostra descoberta en un dels últims viatges. Israel també és terra de vins i si bé que el fan pagar, considerem que s’ho val. Molt bo!

5.- Flor d’Alva (Serrat de Montsoriu): A vegades no cal anar gaire lluny per trobar un bon producte, i sovint ho tenim al costat de casa. Així que us deixem el nostre km 0, ben aprop de casa tenim el celler de Serrat de Montsoriu, als peus del Castell de Montsoriu, a l’entorn privilegiat del Massís del Montseny!

Us en deixem un parell més…

Drac màgicHoneymoon
: Per un plaer més casual no podem citar-ne un, en tenim dos, negre i blanc respectivament! Amb ells deixem aflorar els nostres sentits. El Drac màgic, un negre ideal per acompanyar-nos en aquells sopars d’hivern de sofà i manta; i el Honeymoon, per la seva dolçor, entre fruites i aromes primaverals, autèntic plaer al paladar in the summer time!

Com podeu veure, no en som uns entesos però sí que ens agrada provar un bon vi!

A poder ser jove, fresc i afruitat!

One thought on “Els 5 vins viatgers de… Estem de Vacances

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s