Viatge a Ítaca

Visats a Xina

4 comentaris

L’últim dels visats que hem tramitat des de Barcelona, ha sigut el de Xina, ja que segur que hi anirem en no molt de temps. La resta que haguem de tramitar ja ho farem en quan estiguem al país immediatament anterior al qual necessitem visat, i no us preocupeu que us ho explicarem detalladament.

El de Xina tot i que inicialment semblava el més fàcil, al final se’ns ha complicat una mica, tot i que no us preocupeu que ja els tenim!!

IMG_0510

El visat de Xina el podeu tramitar també directament a Barcelona ja que tenim Consolat de Xina que es troba a:

C/Lleó XIII 34
08022 Barcelona
chinaconsul_bar_es@mfa.gov.cn
Horari: dilluns, dimecres i divendres de 9:30 a 13:30

Per poder tramitar el visat és necessari:

– El formulari de quatre pàgines que us podeu descarregar de la pàgina web del consulat, degudament omplert, recordeu que ho heu d’omplir tot, si no sabeu exactament que voldreu visitar poseu algunes ciutats i llestos. Per una altra banda heu de posar algun familiar de contacte, en el nostre cas ens hem posat un al altre. I, molt important, en el punt 5.2. actualment fan posar la següent frase:

“No viajaré a Tibet ni a Xinjiang durante el período marcado en la solicitud del visado”

IMG_0249

– Una fotografia enganxada al formulari

– I, tot i que no ho posa a cap lloc, una fotocopia del DNI (és on hem tingut algun problema que finalment he pogut solucionar ja que no tenia la fotocopia i molt menys el DNI del Mario, però vaig poder aconseguir-ho i entregar els papers el mateix dia que havia anat)

Amb tot això en el consolat abans d’entrar hi ha una persona que et revisa que tot estigui correcte i et deixa passar, allí ho tornen a comprovar i et donen un paperet amb un número com de codi de barres on et diuen el que s’ha de pagar, i després et donen una fotocopia amb un número de compte del BBVA on hauràs d’anar a pagar l’import que posa al paper que t’han entregat tot indicant el número con de codi de barres en el paper d’ingrés.

IMG_0511

Amb el resguard del ingrés i el paper que t’han donat passats els 4 dies hàbils ja pots tornar a recollir els teus passaports.

Actualment els preus i terminis són:

Una entrada – 30 euros en 4 dies hàbils
Dues entrades – 45 euros en 4 dies hàbils

Si es vol la tramitació urgent en 3 dies, a aquests preus s’haurà d’afegir 30 euros més.

4 thoughts on “Visats a Xina

  1. Pots tramitar un visat fora del teu país ?

  2. Que fort que em sembla això d Tíbet! Mare meva…, paciència a la Xina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s