Viatge a Ítaca

Dia 5: Arribada a Moscou i presa de contacte amb la ciutat

10 comentaris

A les 4:15 ja han obert les llums al tren per a que ens anéssim preparant per arribar a Moscou, així que molt molt no hem dormit. I ben puntuals a les 5:15 hem arribat a Moscou.

Amb les motxilles a l’esquena hem sortit del tren i una mica descol·locats per la son i per no saber ben bé on érem, hem intentat buscar la boca de metro més propera a l’estació de tren a on havíem arribat. Al trobar-la, el primer que he fet ha sigut fer una foto a un mapa de metro que hi havia al exterior per poder així situar-nos millor.

metro moscou

Un cop dins hem comprat els bitllets de metro (30 rubles per persona) després de fer una bona cua ja que just acabaven d’obrir el metro (per cert, hem descobert que hi han unes màquines on es poden treure els bitllets molt fàcilment, però no sabem perquè la gent no les fa servir). I allà hem agafat la línia vermella (podríem haver agafat la marró per anar més ràpid però no ens n’hem adonat al moment), tot i que amb dificultat, ja que totes les indicacions estan en ciríl·lic i per tant ens ha anat d’allò més bé la foto que acabava de fer.

Hem arribat a l’estació que havíem quedat amb l’Olga (la couch de Moscou) més d’hora que la que havíem quedat, però hem estat esperant tranquil·lament, fins que ha arribat, i ja ens ha donat la clau del seu pis, i les indicacions de com arribar, fins i tot ens ha acompanyat al bus que havíem d’agafar i li ha dit al conductor a on ens havia de deixar, vamos, un encant!!

Hem arribat sense problemes al pis, i allí ens hem pogut connectar i sobretot descansar una bona estona, que després de la nit en tren, ho necessitàvem bastant.

Per activar-nos… una bona dutxa i… al carrer, en comptes d’agafar el bus fins el metro, hem decidit anar-hi a peu i ens n’hem sortit molt bé. I… a on hem decidit anar?…. Doncs direcció…. La Plaça Roja!!

Hem arribat per l’estació Teatral’Naya que està al costat del Teatre Bolshói, i hem anat a parar als magatzems GUM, que realment són una passada, i a on, de pas que hi érem, hem aprofitat per menjar alguna cosa en condicions i asseguts en una taula.

Bolshoi

Amb la panxa plena, hem volgut sortir directament a la Plaça Roja des dels magatzems GUM, però… no ha pogut ser, hem hagut de sortir per una de les bandes, ja que sembla que hi ha hagut algun tipus d’actuació o celebració i estaven desmuntant tot el que hi havia.

GUM

Però la sortida ha sigut per la banda de…. L’església de Sant Basili, una d’aquestes esglésies amb cúpules que semblen gelats, i aquesta a més amb mooolts colors!!

SantBasili1

Ens hi hem apropat per fer-hi més fotos i donar-li la volta i al final hem decidit entrar, pagant l’entrada d’estudiant a 100 rubles cada un. L’interior està bé, però… l’exterior és molt millor!!! A dins hi havien tot d’exposicions de coses trobades a l’església i tot està decorat amb pintures molt maques.

SantBasili2

SantBasili3

Al sortir de l’església hem anat al altre banda de la plaça on hi ha la catedral de Kazan i hem anat a parar a la plaça Manézhnaya on hi algunes fonts i hem parat a descansar.

Kazan

PlacaRoja

Amb això ja hem decidit tornar cap a casa l’Olga, tot parant al super que hi ha a sota per comprar alguna coseta per sopar, entre altres coses, el Mario ha volgut comprar una mena de Coca-cola que hi ha aquí que es diu NiCola, i que al provar-la… ufff segons ell que li encanten tot tipus de refrescs, era… horrorosa!!!!

Un cop posats al dia amb el blog i xarxes socials… a dormir!!!

10 thoughts on “Dia 5: Arribada a Moscou i presa de contacte amb la ciutat

 1. oh oh oh, deu ser moscou però us senta molt bé! això del couch està resultant molt positiu no? tenir gent que t’orienta i et guia… q bé! quin vestit més xulo eva! passeu-ho bé, us seguim!!! avui ho explicarem a la ràdio, potser si sou en un lloc amb wifi ho podeu escoltar, a partir de les 13h
  http://www.ona-latorre.cat/index2.php

  • Lo de viatjar em sembla q és el q ens senta bé!! I només és el principi!!!! Ens passaràs el podcast de la radio? No crec q ho puguem escoltar a les 13 vistres, estarem fent turisme 😉 petons!!

 2. Estic d’acord que el vestidet et fa tota mona!!! Sembles una nena amb les cuetes! Serà que les esglésies semblen de contes de fades!! Que vagi bé el descobriment de Moscou!! Molts petons!

 3. Que guapos tots dos(Eva tu mes que el Mario).Impressionants les esglésies.I com diu la Ruth,molt be per les vostres dues amfitriones. Petons.

 4. Quina setmaneta més bé aprofitada, no?.Quina envejaaaaaa! Molts petons.

 5. Jajajaja Marieteee ja ho deia el nom NiCola ni na… M’estic posant al dia i… Esteu re-guapooossss!!!petonar-rus jujuju

  • Jajaja guapi, la veritat es que mira ke m’agraden els refrescos habidos y por haber, però aquest era imbebible….un barreja de cola i soja o jo que se què….potser t’hi has d’acostumar al sabor, però de moment no men quedat ganes de tornar-lo a provar….petonetssss
   Mario

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s