Viatge a Ítaca

Dia 7: Culturitzant-nos sobre el Vodka

22 comentaris

Avui ha sigut un dia tranquil, ja sigui perquè anem una mica cansats amb tant de trote, o perquè jo tampoc em trobava molt fina, però ens ho hem pres amb calma. Ara, tot i així igualment hem vist alguna coseta eh?

Pel matí, amb molta tranquil·litat hem sortit de casa l’Olga bastant tard, últimament, ens costa llevar-nos, i sobretot, més que llevar-nos, activar-nos.

I amb el metro hem anat direcció Izmáilovo (a la parada de metro de Partizánskaya), i que hi hem trobat aquí? Doncs antigament era una finca de caça dels tsars, i ara han muntat un nou kremlin com una mena de parc d’atraccions, però sense elles, amb el nom de Parc de Izmáilovski.

Sortint del metro, és fàcil trobar-ho, ja que has d’anar cap on va la majoria de gent, i a més a la llunyania ja es veu una construcció diferent. En un no res, ets a dins d’un mercadillo molt gran, que per entrar has de pagar 10 rubles per persona, on pots trobar sobretot souvenirs, però més endavant també hi ha com una mena de “rastro” o “marche au puces” on pots comprar tot tipus d’antiguitats.

Izmailovo2

Entre tant souvenir, hem trobat un raconet per dinar que si no haguéssim portat àpat segur que ens hi quedàvem. Hi ha unes paradetes que estan fent tot tipus de carn a la brasa i tot i que no hem preguntat preu, segur que no son excessivament cars.

izmailovo5

A part del mercadillo, en la part que és un kremlin (fortalesa), es troben tot de cases típiques de tot tipus, algunes d’elles de les clàssiques d’arquitectura russa fetes de fusta.

Izmailovo1

Només entrar un guàrdia ja ens ha avisat que no es podien fer fotografies, si les volies fer havies de pagar, nosaltres evidentment no ho hem fet, però dissimuladament amb el mòbil he anat fent fotos i cap problema.

Izmailovo4

Hem pogut veure, que aquest és un altres dels llocs on es casen els russos o si més no, hi van a fer-se fotografies, i evidentment hem trobat un altre dels arbres on hi pengen el seu cadenat per simbolitzar el seu amor etern.

Izmailovo3

Dins d’aquest kremlin, hem trobat el museu del Vodka (una de les raons perquè hem vingut fins aquí), és un museu una mica a l’antic us, molta cosa exposada, però no moltes explicacions, i les que hi han una mica denses. Tot i així, hem pogut aprendre bastant sobre com es fa i es feia el vodka i tota la seva història, però no us l’explicarem aquí, ja que #eltapviatger ja s’encarregarà d’explicar-vos-ho properament. Potser hem trobat a faltar que al acabar la visita fessin alguna degustació de vodka…. Sort que aquesta setmana ja el vam tastar a casa la Tatiana…

museuvodka2

museuvodka1

Al sortir del museu hem acabat de donar una volta pel kremlin, i hem tornat a entrar al mercadillo per veure tots aquells souvenirs que segur que no podrem comprar ja que no ens hi caben a la motxilla i a més no hi tenim pressupost 😉

Com ja eren les 3 del migdia, hem anat a dinar una mica en un trosset de parc que hem trobat, uns entrapanets de formatge i uns plàtans.

Mentre dinàvem, hem anat pensant que fer a la tarda, però no em trobava molt bé i amb la super patejada que vam fer ahir, he preferit tornar cap a casa l’Olga per descansar i així demà estar super en forma!!

Durant l’excursió de tornada, ens hem estat fixant en les estacions de metro per les que hem passat i la veritat és que la parada on estàvem era molt maca ja que estava dedicada als Partisans que van combatre a la guerra contra els alemanys. Per una altra banda a la que hem parat per fer el transbord hi havia tot d’estàtues dedicades al poble, suposo que Ploschad Revolutsii vol dir revolució del poble o alguna cosa semblant. Em sembla que demà o demà passat seguirem investigant sobre les estacions del metro de Moscou.

metromoscu

La tarda ja us la podeu imaginar oi? Descansar, posar-nos al dia amb el blog, descarregar fotos, mirar pròximes etapes…

Demà ja serà un altre dia!!

22 thoughts on “Dia 7: Culturitzant-nos sobre el Vodka

 1. Molt bé, a descansar i agafar forces per al trans-siberià-mongolià !!

 2. Ep que ahir et vaig veure i no me’n vas dir res de trobar-te malament, eh? Ànims i a prosseguir! I millor no tastar gaire vodka que si no el mario confondrà l’Eva amb una nina russa (molt bona la fotografia de les nines!)

 3. Sembla que veure comença massa fort els primers dies , i caldria controlar-se perquè us queden mols mesos de viatge.

 4. Ànim xiquets. a descansar.
  Quina mania amb els cadenats…
  Que és #eltapviatger?

  • #eltapviatger és un blog que fem a mitges amb una periodista de Reus que crec que també et pot agradar 😉 és un tap de cava que investiga que es beu al món 😉 tens el link a la part dreta del blog 😉

 5. Vinga, a millorar-se, això acostuma a passar els primers dies de qualsevol viatge, no? la relaxació desprès dels nervis dels preparatius , el “trote” de caminar i el canvi de menjar i beure …… i sense tastar el wodka !!!!!!! Salutacions,

 6. eooo, la foto de les nines és preciosa, si no fos perquè esteu de volta al món us en demanaria una!!! jajaja, ja vaig veure que el GR 40 euros???!!! per flipar no?
  estic esperant saber més info del vodka!!! 😉 petonassos i… ja he acabat els exàmens!!! sóc més lliure… bé, si aprovo 😉

 7. No us mengeu el món els 1ers dies ! Un any fantàstic us espera :))) cuideu-vos !

 8. Retroenllaç: #eltapviatger s'endinsa al museu del #vodka de #moscou » El tap viatger de cava Berdié

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s