Viatge a Ítaca

Dia 60: En direcció al paradís termal

16 comentaris

7 d’agost

Hi ha vegades que inesperadament se’t canvien els plans cap a una opció molt millor que la que tu prèviament havies pensat. És el que ens ha passat amb l’arribada de l’Oscar al Japó. Quan va decidir venir, es va adaptar totalment a la nostra ruta, però ens va dir que li faria il·lusió anar al Takaragawa Onsen, nosaltres li vam dir que esbrinés quan ens podia costar, i després d’ell de fer les investigacions corresponents, ens va dir que si nosaltres hi arribàvem, ell pagava dos terceres parts i nosaltres només una tercera part, així que vam fer els nostres càlculs i tot i que se’ns sortia una mica de pressupost, vam considerar que era una oportunitat única i li vam dir que d’acord, que fes la reserva!!

Així que avui, bastant d’hora, hem abandonat el pis de la Nerea i el Guillermo on es han tractat tan bé, i hem anat cap al hotel del Oscar a deixar les motxilles, i d’allà cap a l’estació de Ueno, on segons havíem esbrinat a la pàgina web hyperdia, a les 10:30 sortia un tren que ens portaria a Takasaki i allà tindríem 4 minuts per canviar d’andana i de tren, per anar cap al destí final a Minakami.

Els trens japonesos són d’allò més puntuals, i ens han quadrat cada un dels horaris que teníem, en total de Ueno a Minakami hem trigat 176 minuts per arribar a Minakami, que hem passat xerrant, dormint una mica i veient els paisatges que ja ens anaven aventurant que el nostre destí ens agradaria.

Tokyo1

A les 13:26 arribàvem a Minakami, on a les 15:00 ens vindria a buscar el bus gratuït del ryokan onsen, així que hem anat a dinar una miqueta en un dels pocs restaurants que hi han just davant de l’estació i abans de les 3 ja estàvem dins el bus que ens portaria al Ryokan Onsen.

Takaragawa1

Una carretera entre muntanyes ens ha portat al Takaragawa Onsen on des del primer moment ens hem sentit com a reis.

Només arribar, ens han fet deixar les nostres sabates que ja no farem servir en tota l’estada i ens hem calçat unes sabatilles. A més, ens han fet passar a una mena de menjador on ens han ofert un te, i ens han fet el check in i les explicacions pertinents mentre ens el preníem.

Amb les explicacions, ja hem pogut triar un yukata que farem servir tota l’estada i amb el que anirem vestits i també ens han explicat com ens l’havíem de posar.

D’aquí ja a l’habitació, que… Quina passada!! I amb unes vistes!! Allí ja, unes quantes fotos i a posar-nos el yukata per poder anar cap als banys que ja en teníem ganes!!

Takaragawa2

Vestits amb els yukates tots tres, ja hem anat cap a la zona dels rotururo, és a dir, la zona on hi ha les piscines d’aigua calenta, però abans de sortir de l’hotel, hi ha una zona on has de canviar les sabatilles que ens han donat per dins, per unes altres de fusta molt autèntiques.

Takaragawa3

Takaragawa4

Takaragawa5

Takaragawa6

I… no us podeu imaginar com hem gaudit dins de les piscines, en total n’hi havia tres de mixtes i una de només per noies, que clar, només hi he pogut entrar jo 😉

Takaragawa7

Takaragawa8

Ens hi hem estat ben bé un parell d’horetes banyant-nos, relaxant-nos, resumint… Gaudint moltíssim. Però entre que cap a les 6:30 han començat a aparèixer uns bitxos que semblaven abelles que ens han estat picant i molestant, i que teníem el sopar a les 7, ja ens hem retirat i canviat la tovallola que feia servir embolicada per banyar-me en el meu cas, i la minitovalloleta que han hagut de fer servir els nois, i que només els hi tapava la part de davant…

Takaragawa9

I així còmodament ens hem anat a sopar, i el sopar…. uf…. ha sigut un festival!!!, només arribar ja teníem la taula plena de platets diferents, que la cambrera ens ha explicat com teníem que menjar cada cosa i quin plat anava amb cada una de les salses, i hem fet l’error de pensar que només hi havia el menjar de la taula, ja que després ens han seguit portant platets per menjar i menjar!!! Hi ha hagut coses que no sabíem ben bé que eren, però…. ufff ens ha agradat tot!!!

Takaragawa11

Takaragawa12

Takaragawa13

I que es fa en un onsen després de sopar? Doncs no sé la resta de la gent, però nosaltres…. directes a les piscines un altre cop!!! I a relaxar-nos ara ja completament!!! I a les fosques.

Takaragawa10

Realment, és una experiència que val molt la pena i hi hem pogut anar gràcies al Oscar, li estem molt agraïts!!!

16 thoughts on “Dia 60: En direcció al paradís termal

  1. Ja veig que el que ens explicàveu estava fonamentat, hehe… Llàstima que les abelletes o bitxos us fessin tant la punyeta!

  2. Quina passada de lloc !! i què guapos tots tres amb les yukates aquestes !!

  3. Ara anava a mirar on està això de Minakami, com a bon geomaníac, i pensava que estaria bé que als posts sortís el link dels llocs al maps. Et dono més feina, he he …

  4. Quina passada!!! és realment un paradís això. Petonets

  5. Wowwww quin paradísssss !!!

  6. Tot es impressionant els paisatges, i quins vestís preciosos i que guapos esteu tots .PETONS, Avi.

  7. Sin duda si vienes a Japon tienes que pasar por un ONSEN,
    eso si, el vuestro era de 5 estrellas!

  8. Mare meua… visca el Óscar el mecenas!!jajaja, que guaperrims amb els vestits i el soparillo fa una pinta tremendaaa!!petons grans i sonors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s