Viatge a Ítaca

Dia 62: Arribada de la Mare i el Pere!!

12 comentaris

09 d’agost

Finalment ha arribat el dia, si ja fa dos mesos que vam marxar de Barcelona, i avui arriba la meva mare amb el Pere, com sabem que arriben cap a les 12 al aeroport de Narita, hem decidit esperar-los al hotel. A més teníem força coses pendents per fer.

Sobretot havíem d’organitzar les motxilles per a que la mare i el Pere quan tornin cap a Barcelona, se n’enduguin una i així nosaltres puguem anar més lleugers. Per tant, el primer que hem fet, ha sigut buidar totes les motxilles, i anar distribuint les coses en imprescindibles, cap a casa i no sabem que fer. Les cap a casa ja les hem anat posant a la motxilla verda que és la que se n’anirà a casa. I quan hem acabat de distribuir, doncs ja hem mirat si tot el que estava a imprescindible ens hi cabia a les motxilles restants. I sembla que si, que ho hem aconseguit bastant.

Després hem escrit post pendents, n’hem penjat alguns, i hem estat investigant coses, ja que sabem que aquestes dues setmanes no tindrem gaire temps lliure.

Com que es feia bastant tard i no arribaven, hem decidit d’anar a menjar alguna coseta a la cantonada a un restaurant que havíem vist i que es podia controlar el carrer per si arribaven.

I just sortir de l’ascensor…. Mare!!!! Abraçades i petons de benvinguda i han fet el check in. Pel que els hem acompanyat a l’habitació i els hem deixat que s’aposentessin mentre nosaltres anàvem a menjar alguna coseta que ja tocava.

Tokyo1

Quan hem tornat els hem trobat reposant una mica i ens han donat els encàrrecs que els hi havíem fet i alguns regals que ens han portat, ja que ells ens han comprat pernilet del bo i un parell de fuets mmm, i les 4wine…. que estan com una cabra… ens han fet arribar mitjançant la meva mare, tres ampolles de vi:

– la del Masroig Solidari, que es va celebrar la festa just el dia que vam marxar de Barcelona per començar aquesta aventura que estem vivint i gaudint, i que tenia moltes ganes de poder tastar.

– La de Tierras de Cair, un molt bon vi del celler Dominio de Cair, el celler que Bodegas Luis Cañas té a Ribera del Duero i que la Isabel en un tast va guanyar gràcies a twitejar per les 4wine

– Un Xarel·lo 100% de Sicus del Penedès que vam visitar amb la Ruth i ens va encantar la seva filosofia i els seus vins.

Així que ens podrem afartar de vinet de casa acompanyat de bons embotits!!! Quan tastarem el primer?

Després d’haver-nos posat al dia i haver obert els regalets, ens hem activat, ja que sinó ells s’haguessin quedat adormits, i hem anat cap al Yoyogui park on volíem intentar veure les tribus urbanes i també un temple que hi ha, per després anar a Shibuya on havíem quedat amb l’ Oscar.

Tokyo2

L’expedició al Yoyogui ha sigut un fracàs, ja que al sortir del metro i veure el mapa hi havien dos parcs, i per una vegada la meva orientació i intuïció m’ha fallat i hem anat cap al que no tocava, i clar entre arribar-hi i tornar ja teníem el Pere cansat i amb molta calor, pel que hem decidit anar cap a Shibuya, que si més no al metro ens aclimataríem una mica.

A Shibuya ràpidament hem trobat el creuament tan famós on milers de persones el creuen per diferents bandes i com hem vist que just davant a un pis hi havia un starbuks, doncs…. hi hem anat a fer un cafetó i fer les fotografies pertinents, trobeu al Mario???

Tokyo3

Tokyo4

Amb aquesta estona de repòs i refresc ja ha arribat la hora que havíem quedat amb l’Oscar i tot i que ha arribat una mica tard ja ens hem reunit tots. Com ell no havia vist l’encreuament l’hem acompanyat a veure’l i després ens ha dit d’anar a la colina del amor que estava al costat. I que és? Doncs una petita muntanyeta on està ple dels anomenats hotels del amor, on pots pagar per hores o per un dia i on les habitacions acostumen a estar tematitzades per fer realitat els teus somnis.

Tokyo5

Com ja era gairebé l’hora de sopar hem decidit fer-ho per allí per després tornar cap al hotel a Ueno.

I que hem sopat? Doncs Sushi!!! I la veritat és que estava mooolt bo i n’hem menjat quantitat, ja que entre el Mario i jo ens hem demanat un mixt que era per tres persones, però tenia dos peces de cada varietat, així que hem menjat com a reis!! I la mare i el Pere? Doncs també han menjat sushi!!!

Tokyo6

Tokyo7

Tokyo8

I d’aquí si que ja hem tornat cap al hotel que la mare i el Pere ja estaven destrossats…

Tokyo9

12 thoughts on “Dia 62: Arribada de la Mare i el Pere!!

  1. oh! q bonic, la mare i el pere i… els vins!!! 😉 mmmm

  2. El millor del post és que la Mare és amb majúscules !! Perquè serà ??
    I la darrera foto al metro entre dos oficinistes, molt bona !! El parell d’europeus fan cara de cansats, he he…

  3. hehehe, per què serà… I aquests occidentals ja no podien més després de quinze hores de viatge gairebé sense dormir i després fer de turista a tope…

  4. Molt be Sami es nota que us ho esteu passat d’alló més bė.

    • Sami!!!! la veritat és que no ens podem queixar de tot el que estem visquent…..Ja t’ensenyaré les 40.000 fotos quan tornem….:) Una abarçada i petonets per totes les nenes (gran i petites)

  5. a gaudir d’aquests dies en família….salutacions!!!

  6. quin dia mes especial oi???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s