Viatge a Ítaca

Dia 169 i 170: Kao San Road

9 comentaris

24 i 25 de novembre

Trepitja carrer! rep aquesta flaire única d’aquest raconet de mon, i gaudeix que de Kao San Road només n’hi ha un. No és simplement un lloc ple de gent jove, amb multitud d’opcions d’allotjament, oci, i d’agències de viatge per desplaçar-te a qualsevol lloc, és també un lloc per descobrir els petits detalls que pots trobar en qualsevol dels seus carrers. Espontàniament sorgeix vida d’allà on no esperes, i només cal anar fent, i deixar-te portar per les bones vibracions cap a on sigui, perquè per be o per malament, segur serà diferent al que esperes.

KaoSanRoad2

Dos dies aquí, i ens en quedaríem desenes, però encara que sembli una bogeria, anem justos de temps… ☺ A la raó d’un vol ben barat cap a Austràlia, ja tenim data de sortida cap a aquest immens país que ens omple d’il·lusió, però la contrapartida és que ens queden menys de tres mesos per comprimir totes les coses que volem fer pel sud-est asiàtic.

Kao San, i els seus carrers del voltant, de fet el carrer dona nom a la zona, però en els que hi ha al costat, la vida és la mateixa, i pots trobar el mateix que hi ha en el mític carrer. És ple d’opcions que faciliten l’opció del viatger, i ja que hi som, hem aprofitat per fer algunes d’aquestes coses.

El primer i més important, el visat per a Birmània, ja tenim vol per al dia 29, i era prioritari i urgent aconseguir el visat, no ens trobéssim tancada la ambaixada alguns d’aquests dies, i no hi poguéssim anar. Des de qualsevol de les agències te’l porten a fer. Nosaltres després de preguntar en unes quantes, al final n’hem trobat una que per 1450 baths ens el tenen en tres dies, així que perfecte per nosaltres, i a més no hem de pagar amb dòlars que anem escassos, i és el que demanen a l’ambaixada.

KaoSanRoad9

Un altre dels objectius d’aquests dies, era buscar alguna sortida d’un dia d’anar i tornar. Deixar-nos portar, turistejar una mica. Una opció la tenim clara, i és anar a veure el temple dels tigres que hi ha a prop de Bangkok. I l’altre potser a Ayuthaya, l’antiga capital del regne. Finalment, les dues contractades, a Ayuthaya és molt senzill anar per lliure, i segurament més barat, però ens coneixem i segur que si no ho fem així ens quedaríem a Kao San gaudint dels seus plaers, i a més l’opció que ens han ofert de tornar en vaixell des de la ciutat dels temples ens ha fet il·lusió, i a més el preu és assequible.

Més coses a fer, enviar una part de la motxilla cap a casa. A cada pas que fem, i ja des dels primers, ens anem adonant que cada vegada necessitem menys coses per viure. Hem vençut molts dels “per si de cas”, així que hem localitzat una oficina de correus, on enviar coses per circuit de terra, que pel voltant d’uns vint euros, sembla que arribaran les coses a Catalunya en uns tres mesos…però i quina pressa tenim??? ☺

KaoSanRoad6

Muay Thai, era una de les coses que em feia més il·lusió de venir a Tailàndia, així que hem anat buscant, i finalment hem trobat un petit lloc en un dels carrerons propers, on fan classes tant de grup com particulars, les primeres per uns deu euros la hora i les segones per uns 25. El professor, un lluitador d’aquests que fa por només de veure’l, però que en les distàncies curtes, a més de colzes i genolls, sap fer servir també la simpatia. Veurem quin dia tinc lliure per posar-me els guants…

KaoSanRoad8

Cuina, i més cuina, i si no com l’Eva pot escriure aquests magnífics posts, amb aquestes meravelloses receptes d’arreu del mon. Doncs buscant, finalment hem localitzat un lloc que té molt bon pinta, i on segur que podrà aprendre a fer un Pad Thai com deu mana…

Pad Thai

Cursos de massatge, un altre cosa que pots fer per aquí, i que hem estat mirant diversos llocs on fer-los. Són una mica cars, però és una opció que no descartem per algun d’aquests dies.

Importantíssim!!! Parlar amb la Irene i el Mario, els meus pares, que feia dies i països que no parlava amb ells. Ja ho necessitava, tot i que alguna cosa se’t remou per dins cada vegada que ho faig. Tant lluny i tan aprop. Tant feliç, i de vegades enyorat, aquell dia que necessitaria per tornar a casa, fer recarrega energètica de família, i poder seguir viatjant, omplint i modelant tot el meu mon interior.

KaoSanRoad10

I altres coses, d’intendència blogaire per exemple. O renovar el nostre vestuari, i anar fent mostra de les paradetes que més ens agraden que ja porteu sis mesos que ens veieu a les fotos amb la mateixa roba… ☺

KaoSanRoad

KaoSanRoad7

I sobretot, aprofitar on som, i tastar tot el que puguem, menjar de carrer, cerveses de les grosses, creps acabats de fer, fruita recent pelada, i escoltar bona música en algun dels molts bars que la tenen en directe cada nit, i rejovenir-te una miqueta amb la quantitat de gent jove que hi ha per tot arreu.

KaoSanRoad3

KaoSanRoad4

KaoSanRoad11

Així que res, opcions en tenim moltes, i per Bangkok tenim previst passar més d’una vegada, esperem que la situació política es mantingui estable, i no haguem de canviar de plans, perquè volem fer moltes coses, i ja veurem com va, però el que és segur, és que tot el que fem, us ho explicarem lo millor que podrem…

KaoSanRoad5

9 thoughts on “Dia 169 i 170: Kao San Road

 1. Doncs no m’imaginava que això del centre de Bangkok fos tan entretingut !!
  Dos mesos i mig per Indoxina i encara dieu que no sabeu si tindreu temps de veure-ho tot ?? Carai carai !!
  Ja que dieu que heu comprat roba, i les gorres ? A veure quan us en compreu i us tapeu el cap una mica quan fa tant sol !!

  • Jajaja gorres en teniem alguna, però l’hem enviat pensant que no ens farien servei, i mira ara amb aquest sol potser la necessitariem. I de Bangkok, si que ho és d’entretingut, i ara pel que es veu, últimament encara ho estan mes, a veure com evolucionen les coses, que en uns dotze dies hi tornem

 2. Estic maregar de tantes coses que voleu fer en 3 mesos .El nadal serà a Austràlia ?

  • Jajajaja, no encara ens queden ara, uns dos mesos i mig per Birmània, Tailàndia, Vietnam, Cambodja, i no sabem si Indonèssia. El Nadal tocarà a Bangkok, que hem reservat com a regal de Nadal, un hotelet que està una mica per sobre de les pensions que venim sovintejant

 3. Crec que no, el Nadal serà pel sud-est asiàtic que els encanta a aquest parell, que no se’n cansen mai…

 4. evaaa, envia’m un modelet igual! 😉 guapa és poc! aquest viatge t’escau i molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s